Thursday, July 29, 2021
HomeZdravljeZdravljeOdržavajte nivo šećera u krvi u balansu: Ovo su najbolje biljke za...

Održavajte nivo šećera u krvi u balansu: Ovo su najbolje biljke za normalan i dug život! Šećerna bolest (diabetes mellitus) najčešći je endokrini poremećaj koji nastaje usled nedostatka insulina. Više od milion ljudi u Srbiji ima dijabetes tip 1 ili tip 2, ili pak insulinsku rezistenciju

Šećerna bolest javlja se usled smanjenog iskorišćavanja glukoze zbog čega nastaju hiperglikemija, glikozurija, polidipsija, polifagija, poliurija i gubitak telesne mase. Posledice dijabetesa su višestruke, počevši od nastanka hroničnih vaskularnih i nevaskularnih komplikacija do smanjenja kvaliteta, načina i dužine života.

U fazi predijabetesa osoba može biti i do 10 godina a da to ne zna, jer merenjem šećera iz krvi na prazan stomak rezultat može biti dobar, a dva sata nakon obroka da postane povišen, što ostaje neotkriveno.

Najvažnija stvar u fazi predijabetesa jeste prevencija (voditi računa da ne pređe u neki tip dijabetesa), dok je kod već dijagnostikovanog stanja neophodno voditi računa o nivou šećera u krvi i svakodnevnom proveravanju istog, paziti na ishranu i unositi dovoljno određenih suplemenata koji pomažu u održavanju nivoa šećera u krvi u normali, a sve sa ciljem boljeg, kvalitetnijeg i dužeg života.

Biljni komplet br. 2 Anti – Diabet sastoji se od 2 proizvoda (biljnih kapi br. 30 i biljnih kapi br. 64) na bazi biljnih ekstrakata koji, upotrebljen sa istim ciljem a na način kako je preporučeno, može da ostvari povoljan efekat na zdravlje pankreasa, kao i gastrointestinalnog i digestivnog trakta.

 

Biljne kapi br. 30 na bazi pasuljevine, ovsa, lista kupine, borovnice i crnog duda, prirodno su rešenje za regulisanje nivoa šećera u krvi. Zahvaljujući solima hroma, mangana, ali i drugim aktivnim materijama kao što su silicijumova kiselina, arginin, flavonidi i fitoaleksin, ove kapi stimulišu lučenje insulina, deluju kao blagi diuretik, sprečavaju nagle skokove šećera u krvi nakon obroka i štite krvne sudove dijabetičara, sprečavajući razvoj pušačke noge i odumiranja tkiva.

 

Biljne kapi br. 64 na bazi pelena, iđirota, morača i hajdučke trave, namenjene su zdravlju organa za varenje. Kapi se upotrebljavaju kao sredstvo za olakšavanje tegova organa za varenje, za poboljšanje apetita, eliminisanje gasova, regulisanje lučenja žuči, kao i kod bolova i grčeva u stomaku.

  • Pomaže kod povišenog šećera u krvi
  • Ostvaruje povoljan efekat na zdravlje pankreasa, kao i gastrointestinalnog i digestivnog trakta
  • Štiti krvne sudove kod dijabetičara
  • Regulipe nivo šećera i ne dozvoljava nagle skokove usled stresa i nakon obroka
  • Štiti od pojave pušačke noge i odumiranja udova
  • Ublažava simptome dijabetesa kao što su umor, zamućen vid, razdražljivost, često mokrenje…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular