Thursday, July 29, 2021
HomeShowbizOd robijašice do milijarderke: Lena (34) čeka 4. dete sa moćnikom (61)...

Od robijašice do milijarderke: Lena (34) čeka 4. dete sa moćnikom (61) koji ju je spasao bede

Bivša ruska manekenka Lena Perminova (34) pohvalila se na društvenim mrežama najnovijim fotografijama sa trudničkim stomakom.

Naime, lepa Ruskinja čeka četvrto dete sa suprugom Aleksanderom Lebedevim (61) i skoro svakog dana objavljuje fotografije sa trudničkim stomakom.

Ona je otkrila da ovog puta čekaju dečaka, a iz braka sa bogatašem već ima ćerku Arinu i dva sina – Igora i Nikitu.

Nedavno je objavila fotografiju u toplesu na kojoj je istakla trudnički stomak, a grudi je prekrila rukama, pa je napisala zanimljiv opis.

– Svaki put se zapitam koliko je genijalno žensko telo. Već četvrti put mi se dešavaju ove uzbudljive promene i svaki put ih volim sve više i više! – zaključila je lepotica.

Inače, Lena je sa 16 godina odlučila da napusti roditeljski dom u Novosibirsku i nije ni slutila da će upasti u neviđene probleme, ali ni da će joj se nakon toga život pretvoriti u bajku koju danas živi.

Lena Perminova je po odlasku iz porodičnog doma počela da prodaje ekstazi po klubovima, jer se zaljubila u znatno starijeg muškarca zbog kog je to radila.

Uhapšena je, a i pored pristanka da sarađuje sa policijom nije joj garantovana nikakva zaštita. Osuđena je, završila je u zatvoru, a diler koga je ocinkarila pretio joj je smrću.

– U ruskom pravnom sistemu ne postoji nagodba sa doušnicima niti zaštita svedoka pa je osuđena na šest godina zatvora. Ja sam u tom trenutku radio na kampanji za donošenje zakona o zaštiti svedoka i njen otac mi je poslao pismo. Upoznao sam njega i Elenu, a počeli smo da se zabavljamo tek nekoliko godina kasnije – rekao je svojevremeno Elenin sadašnji muž, bivši KGB-ov agent i ruski milijarder, filantrop i medijski mogul Aleksander Lebedev.

Međutim, njihova ljubav nije počela odmah nakon što ju je izbavio iz zatvora.

Lena je započela modnu karijeru slikavši se za “Plejboj”, nakon čega se vinula u vrh svetske mode. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, a potom je započela vezu sa Aleksanderom. U braku su već 15 godina, imaju troje dece i čekaju četvrto, a u Rusiji ih veoma vole.Lena, koja nekad nije imala za čokoladu, danas uživa u bogatstvu, pošto je Lebedev jedan od najbogatijih ljudi Rusije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular