Wednesday, July 28, 2021
HomeOsa newsDomaće vestiOD HONORARA U BOLJEM ŽIVOTU NAPRAVILA SAM KUĆU! Lidija Vukićević prvi put...

OD HONORARA U BOLJEM ŽIVOTU NAPRAVILA SAM KUĆU! Lidija Vukićević prvi put o FINANSIJAMA, pa otkrila kako je kupila automobile!

Glumica Lidija Vukićević otvoreno je pričala o novcu koji je zarađivala tokom godina, a njene reči će, zasigurno, pokrenuti veliki broj komentara, kako to često bude slučaj kad je ona u pitanju.

“Od honorara u seriji “Bolji život” ja sam napravila kuću u Golupcu”, kazala je Vukićevićeva, pa iznela još detalja.

“Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu”, dodala je Lidija u emisiji “Šok tok”.

Inače, Lidija je ostvarila veliku populrnost zahvaljujući ulozi Violete, a mnogi komentarišu da se glumica nije mnogo promenila od emotivanja serije, s obzirom da izgleda veoma mladoliko. 

Ona je nedavno otkrila i šta je njena tajna. 

“Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Pored toga, vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom”, otkrila je Lidija i dodala da je apsolutni pobornik prirodnog izgleda.

“Na meni je sve prirodno. Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke. Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba”, zaključuje glumica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular