Saturday, December 5, 2020
Home Arhiva OD GLAMURA DO POLJOPRIVREDE

OD GLAMURA DO POLJOPRIVREDE

Važi za jednu od najlepših žena sveta, a manekenka Bela Hadid rešila je da se malo “odmori” od glamura i pređe u sasvim druge vode. Na društvenoj mreži Instagram postavila je snimak kako sadi lavandu i izgleda da joj odlično ide.

Manekenka se pohvalila da ima 1500 sadnica, kao i da je veoma ponosna. Beline fotografije u radnom odelu odmah su obišle svet, komentari ne prestaju da se nižu, a mnogi su je pohvalili jer je marljiva i ne libi se da se radi bilo kakav posao. Osim toga, dobila je pohvale jer se pojavila javno bez šminke, u najopuštenijem mogućem izdanju.

izvor: Still.RS

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments