Wednesday, December 2, 2020
Home Arhiva NOVI MUZIČKI FESTIVAL U BANJALUCI KOJI OVE GODINE MORATE POSJETITI

NOVI MUZIČKI FESTIVAL U BANJALUCI KOJI OVE GODINE MORATE POSJETITI

Prvi Internacionalni muzički festival “Banja Luka Fest”, u organizaciji agencije “Stars&more” održaće se na tvrđavi Kastel, od 25. do 30. avgusta. Svjetske zvijezde, glamur, crveni tepih, spektakularni koncerti, brojne poznate ličnosti iz cijelog regiona, veliki broj medijskih kuća i posjetilaca i još mnogo toga desiće se u šest festivalskih dana.

Svečano otvaranje Festivala, o kome će uskoro biti više riječi, organizatori najavljuju kao do sada neviđen muzički spektakl.

Među svjetski poznatim imenima, koja će nastupiti na velikoj sceni tvrđave Kastel, najviše pažnje svakako privlači najpoznatija fado diva Mariza. Čuvena Portugalka ove godine slavi 20 godina muzičke karijere i u okviru svoje slavljeničke turneje će posjetiti i Banjaluku, što će nesumnjivo biti događaj za pamćenje.

“Uz velike zvijezde, sjajne koncerte, dobru energiju, odličnu organizaciju i niz vrlo zanimljivih pratećih sadržaja tokom svih šest festivalskih dana želimo poslati pozitivne poruke iz Banjaluke kao mjesta dobrih susreta.

Uprkos trenutnoj situaciji i mnogobrojnim izazovima, uspjeli smo da dovedemo velike izvođače kao što su Mariza, Luka Šulić 2Cellos, Amira Medunjanin, Zvonko Bogdan i Bijelo dugme. Ovo je tek početak. Cilj nam je da ovaj festival postane tradicionalni, i da se od ove godine uvrsti na mapu najznačajnijih dešavanja u regionu iz oblasti kulture, umjetnosti i muzike. Želja nam je da pokažemo sve potencijale koje Banja Luka ima, da privučemo publiku iz regiona i uključimo lokalnu zajednicu” rekla je Biljana Čigoja, direktor “Banja Luka Fest-a”. “

Takođe, atraktivna festivalska lokacija, velika scena tvrđave Kastel, za potrebe festivala biće posebno prilagođena. Za ovu prilliku organizatori pripremaju sjedeću platformu sa kojom će Kastel zablistati u novom sjaju i na taj način publici ponuditi nezaboravno iskustvo koncerata na otvorenom.

 

Projekat podržali kompanija Mtel, Coca-Cola i mnogi drugi.

Pridružite nam se od 25. do 30. avgusta 2020. i uživajte u Banja Luka Festu!

 

- Advertisment -

Most Popular

Test koji otkriva kako funkcioniše vaš um

Recite nam šta vidite na slici, a mi ćemo vam reći kako vam radi mozak. Kažu da samo genijalci u kratkom roku...

Horoskopski znakovi koji su najgori prijatelji

Prijateljstvo je vrlo važna stavka u životu skoro svakog čoveka, ali neki ljudi jednostavno ne znaju kako da budu dobri prijatelji. Ako...

Zastrašujuća stvarnost: Hvata vas jeza? Plašite se da bi vas neko mogao upotrebiti za …

Ako živimo u sistemu u kome je skoro sve napadnuto – porodica, moral, država, sloboda mišljenja,...

Predrag Kon u šoku zbog snimka koji je objavio Branimir Nestorović – VIDEO

Bivši član Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije virusa korona dr Branimir Nestorović jednim video...

Recent Comments