Sunday, August 1, 2021
HomeUncategorizedNjeno zanimanje je profesionalna razaračica brakova: Dok 22 godine mlađi ljubavnik prolazi...

Njeno zanimanje je profesionalna razaračica brakova: Dok 22 godine mlađi ljubavnik prolazi kroz pakao razvoda, ona uživa

Ovo nije prvi brak koji je Larsa uništila. Bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan uživa u slavi i nadimku osobe koja uništava tuđe brakove

Larsa Pipen snimljena je kako uživa na plaži u Majamiju samo nekoliko dana nakon što je supruga košarkaša Malika Bizlija, s kojim je uhvaćena u preljubu, podnela papire za razvod.

 

Rijaliti zvezdaa Larsa Pipen (46), koja je poznata po skandalima, početkom meseca našla se u središtu još jednoga.

Bivša supruga košarkaša Skotija Pipena uhvaćena je kako razmenjuje nežnosti s 22 godine mlađim i oženjenim košarkašem Malikom Bizlijem.

Malikova supruga Montana Jao za njegovu je neveru saznala na Tviteru, kada su procurile fotografije na kojima se drži za ruke i šeta kroz jedan trgovački centar u Majamiju s Larsom te je odmah nakon toga podnela papire za razvod, prenosi Daily Mail.

Iako je prošlo samo nedelju dana otkada je uništila jedan brak, Larsa je sada snimljena kako uživa na plaži u Majamiju kao da se ništa nije dogodilo.

U jednodelnom crnom kupaćem kostimu s dubokim izrezima pokazala je bočni deo grudi i naglasila svoje zanosne obline, a premda se pokušala sakriti iza velikih sunčanih naočala, bilo ju je teško ne primetiti.

Društvo na plaži pravila joj je prijateljica Mišel Puč, koja je takođe nosila izazovan jednodelni kostim s izrezima, a dame su snimljene kako piju koktele i sunčaju se.

Košarkašu kojem je nedavno uništila brak ovoga puta nije bilo ni traga.

Larsa je inače poznata je po vezama s košarkašima. Svi njeni ljubavnici godinama su mlađi od nje, a nedavno je osvanula na naslovnicama brojnih tabloida kada je objavila da je bila u vezi s Tristanom Tomsonom, ocem deteta Kloi Kardašijan.

S Pipenom je u braku provela gotovo 21 godinu, a papire za razvod podnosila je čak dvaput. Prvi put je to napravila 2016. godine, nakon čega su se pomirili, a zatim opet 2018. godine, što je bilo i konačno. Zajedno imaju četvoro dece.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular