Tuesday, June 22, 2021
HomeArhiva"NISMO DIVLJACI - IPAK JESTE" Deportovani jer su ošišali kćerku zbog Srbina,...

“NISMO DIVLJACI – IPAK JESTE” Deportovani jer su ošišali kćerku zbog Srbina, a onda pokušali da se opravdaju! Sada se oglasio njen MOMAK I EVO ŠTA KAŽE!

Kada je pre skoro tri meseca, iz mesta Besanson u Francuskoj odjeknula vest da su roditelji iz Bosne pretukli i do glave obrijali sedamnaestogodišnju ćerku zato što je želela da se uda za Srbina, bio je u šoku ne samo Balkan, već i Francuska, i verovatno svako do koga je stigla ta vest.

Nakon zvaničnog saopštenja francuskih vlasti, juče su prvi put za medije progovorili i roditelji devojke, koji su deportovani u Bosnu i Hercegovinu. Za lokalne medije negirali su da su “divljaci”, već su “objasnili” da su to učinili zato što je devojčicu momak navodno maltretirao i zato što su imali seksualne odnose.

Sada se oglasio i mladić. On je za “Novosti” negirao priče o nasilju i objasnio kako se sve dogodilo.

– Ja nju ne maltetiram. Ona je pobegla od roditelja, i sve što pričaju o meni je laž. Lažu, jer nakon ovoga niko neće da im pruži nikakvu pomoć, pokušavaju da se izvuku iz cele priče. Govore kako sam ja narkoman i svakakve druge gluposti. Ona je pobegla od njih, zato što su je ceo život tukli i maltretirali. Sada pričaju kako se brinu o svojoj deci. Toliko laganje i tolika gluma, stvarno, svaka čast – kaže Dušan J.

Kako je rekao, zbog zakona u Francuskoj još ne mogu da se venčaju, ali to definitivno imaju u planu.

Na pitanje kako su on i devojka nakon svih trauma koje su preživeli kratko dodaje da su dobro.

– Držimo se zajedno i to je najbitnije. Ne postoji prepreka koju ne možemo da prevaziđemo – poručio je on na kraju razgovora.

Kako su tada preneli francuski mediji, sedamnaestogodišnja devojka završila je u hitnoj pomoći, od ruku svojih roditelja, od ruku svoga oca i svoje majke, sa slomljenim kostima.

Otac i majka su uhapšeni, stric i strina takođe. Roditelji su se pravdali da su devojku ošišali jer je navodno imala vaši. No, stric i strina su priznali da je to u stvari bila kazna zbog bega. Šta joj se zaista dogodilo, pred sudom je rekla i sedamnaestogodišnja devojčica.

Osuda i deportacija

Gradonačelnica Bezansona je tada izjavila kako takvim roditeljima nema mesta u Francuskoj.

– Ošišana i tučena jer “voli hrišćanina”. Duboko sam šokiran aktom torture nad ovom mladom devojkom od 17 godina. Četvoro koji su u to umešani odvedeni su u pritvor. Ovakvo varvarstvo zahteva najstrože kazne! – rekao je tada francuski ministar unutrašnjih poslova, Žerald Deramnen.PROČITAJTE JOŠ…

Francuska je roditelje devojke deportovala nazad u Bosnu. Devojka se nalazi u hraniteljskoj porodici. Još je maloletna, a tamošnji zakoni maloletnicima ne dozvoljavaju stupanje u brak.

Roditelji tvrde da brinu o svojoj kćerki

Kada su se vratili u Bosnu, roditelji devojke su poručili da nisu divljaci, već da je on nasilnik, narkoman i da je tukao njihovo dete.

Kažu, ošišali su je zbog seksualnih odnosa koje je imala sa njim, ne zato što je Srbin, kažu, “za njihovu porodicu je to nedopustivo!”.

– Grozno je što smo u svim medijima predstavljeni kao divljaci iz BiH, kao ljudi koji su maltretirali svoje dete. Jesam, ja sam je ošišao naćelavo, ali ne jer je njen momak Srbin, nego zato što je imala odnose s njim. To je za mene i moju porodicu neprihvatljivo – rekao Senad Zahirović, što je klimanjem glavom odobrava njegova supruga Safeta.

Otac je rekao da je priča o zabranjenoj ljubavi sa Srbinom čista glupost.

– Moja majka je Hrvatica, otac mi je Rom. Mi smo takva porodica, nemam problem s tim ko je koje vere i nacije. Ali imamo problem s narkomanom i nasilnikom – kazao je drhtavim glasom Safeta.

izvor (Blic.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments