Thursday, May 13, 2021
HomeOsa newsNEPRISTOJNA PONUDA SLAVNE ALBANKE: Zbog nezapamćenog bezobrazluka našla se na stubu srama

NEPRISTOJNA PONUDA SLAVNE ALBANKE: Zbog nezapamćenog bezobrazluka našla se na stubu srama

Šef jednog restorana u Londonu tvrdi da mu je tim pevačice Rite Ore (30) ponudio 5.000 funti da prekrši pravila propisana za vreme pandemije Covid-19 i organizuje zabavu za njen 30. rođendan, otkriva policija.

Naime, šef restorana “Casa cruz” Skoti Batarai je rekao da mu je ponuđen novac da usluži pićem i hranom nekoliko ljudi, ali da se ubrzo plan promenio.

Prvobitni plan je bio da na žurki prisustvuje sedmoro ljudi, ali da se do 9 sati uveče pojavilo njih 30. Deo njenih gostiju su viđeni kako napuštaju rođendansko slavlje negde oko ponoći, kada je stigla i policija, dok su drugi nastavili slavlje do jutra.

– Policija je pozvana u subotu 28. novembra u 21:10 časova zbog prijave potencijalnog kršenja zdravstvenih mera za vreme korona virusa – rekli su iz policije.

Rita i njena sestra prve su došle u restoran. Bilo je 30-ak gostiju, svi su bili doterani vrlo glamurozno i ​​ušli su u zgradu kroz ulaz sa zadnje strane, dok je obezbeđenje posmatralo prednji ulaz kako bi bili sigurni da niko drugi neće ući u restoran. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati – rekao je izvor za “The Sun”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments