Sunday, August 1, 2021
HomeShowbizNEMAM DEČKA, VIŠE ME NEĆE NIKO! Ljupka nema sreće u ljubavi posle...

NEMAM DEČKA, VIŠE ME NEĆE NIKO! Ljupka nema sreće u ljubavi posle Simketa, a evo šta sada kaže o njemu i AUTOMOBILIMA!

Pevačica Ljupka Stević u septembru ove godine razlupala je dva skupocena automobila svom tadašnjem partneru Dragiši Simiću.

Nakon snakdala, on joj i dalje daje svoje automobile na korišćenje. Folkerka kaže da joj general izlazi u susret iako se mesecima nisu videli.- Ja sa Dragišom nemam nameru da se viđam, ali se često čujemo oko razmene automobila. To nam je jedina konekcija. U sredu smo se poslednji put čuli. Tog dana je trebalo da vratim ovaj “audi” i da uzmem drugo vozilo od njega, ali mi se gospodin nije ni javio, tako da je ovaj auto i dalje kod mene – objašnjava pevačica.

Ljupka kaže da su brojni Simićevi automobili stavljeni na raspolaganje jednoj rentakar agenciji iz koje ih ona pozajmljuje. Čak je i ona svoj “sitroen” ustupila njima.

– Dogovor je bio sa Simketom da ja dam svoj auto toj agenciji i da koristim kola koja su slobodna, dok mi ne kupi drugi u vrednosti mog automobila. On mi pusti poruku kada treba da zamenim auto, vozač mi doveze kola i uzme ona koja su trenutno kod mene.

Iako je zbog kola u stalnom kontaktu sa bivšim ljubavnikom, pevačica tvrdi da ga više ne voli.

– Prebolela sam Simića, čak skidam i tetovažu posvećenu njemu. Istetovirala sam pre devet godina na vratu zvezdice koje simbolizuju generala i njegove inicijale koji nisu mogli da se prepoznaju na prvi pogled. Nakon raskida sam odlučila da uradim lasersko uklanjanje, jer nisam ponosna na to što sam tetovaže posvetila njemu. Nije to zaslužio i nikad ne bih isto uradila – kaže Ljupka.

Ona se požalila da, otkad je sama, nema udvarače:

– Još nemam dečka. Neće me niko! Ne udvaraju mi se muškarci, kao da se nečeg plaše. Ne znam šta im je! Verujem da će i mene pogledati sreća i da će mi se desiti prava ljubav. Moraću da snimim neku pesmu o srećno zaljubljenim ženama jer svaka tužna koju sam snimila na kraju mi je postala autobiografska.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular