Saturday, June 12, 2021
HomeArhivaNekada siromašna domaćica, danas milionerka

Nekada siromašna domaćica, danas milionerka

Suzan Bojl je prodala više od 20 miliona albuma širom sveta, a dva puta je bila nominovana za muzičku nagradu Gremi.

Britanska, a onda i svetska javnost je upoznala Suzan Bojl (58) pre desetak godina nakon što je nastupila u šouu “Britanski supertalent“, kada je kao skromna i siromašna domaćica sve osvojila svojim anđeoskim glasom.

58-godišnjoj Suzan se život u međuvremenu promenio u potpunosti. Više nije siromašna, već broji milione funti na računu, izgleda potpuno drugačije, a dobila je i brojne ljubavne, pa čak i bračne ponude.

– Promenio mi se život. Bila sam obična žena i živela sam sa mačkom. Prodala sam preko 20 miliona ploča i to je previše za mene – kroz smeh kaže Suzan, koja sad izgleda mnogo bolje nego što je se sećate, a finansijski problemi su daleko iza nje.

Na pitanje da li sebe smatra šampionom, Britanka kaže:

– Ja sam šampion za one koji nemaju samopouzdanja da urade to što žele, za one koji nemaju glas, za one koje drugi ne primećuju.

Uprkos tome, Suzan je i dalje sama. U intervjuu za magazin “OK!” je otkrila da je prošlo šest godina otkako je bila na poslednjem sastanku s muškarcem, a trajao je samo 45 minuta.

Glavni razlog zbog kog tako dugo nije izašla s muškarcem je njen prenatrpani poslovni raspored.

– Mislite, izlazim li s muškarcima? Mlađe žene možda izlaze, ali ja nemam vremena. Ipak, lepo je što me to pitate. Imala sam dejt u Americi pre šest godina, trajao je tačno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa centar jednog hotela i tamo srela doktora s kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj tim je mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili, jer sam imala nastup te večeri.

– Tip je bio drag, ali nije bio za mene, ne bih se mogla nositi s tolikom odgovornošću – ispričala je Suzan i dodala kako ne može da zna kada će joj se ljubav desiti.

Iako nema sreće u ljubavi, ide joj u zarađivanju velikih novčanih honorara. Do sada je zaradila otprilike 22 miliona britanskih funti, trudi se da živi što dalje od očiju javnosti i štedi zarađeni novac.

Dokaz da i dalje živi skromno jeste to što je ostala da živi u svojoj kućici, iako može da priušti sebi nekoliko vila s bazenom, a najskuplje stvari koje je sebi priuštila jesu bunda i klavir. Uz to se trudi i da položi vozački ispit, što joj dosad nije pošlo za rukom, pa deo novca ulaže i u satove vožnje.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments