Saturday, December 5, 2020
Home Arhiva Neda očekuje dobar plasman

Neda očekuje dobar plasman

 

U prvoj polufinalnoj večeri, 28. februara, Neda Ukraden otpevaće numeru Bomba”, autora Dušana Bačića. Veliko muzičko scensko iskustvo ove pop dive obećava sjajan nastup, ali i plasman. Neda se u svakom slučaju veoma temeljno priprema za ovaj nastup, što dokazuju i svakodnevne probe.

“Spremam se vredno da muzički i scenski spektakl izvedem jednu modernu, efektnu pesmu. Želim da pokažem da u svetu punom ejdžizma, da žena u mojim godinama itekako može biti sposobna, lepa i atraktivna. Očekujem dobru promociju ove moje pesme, ali i dobar plasman!” ,rekla Neda između dve probe.

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments