Friday, June 25, 2021
HomeArhivaNazvali ga odvratnim jer je snimio kako bira devojku za izlazak, a...

Nazvali ga odvratnim jer je snimio kako bira devojku za izlazak, a ostale gura u bazen

Brata bivšeg engleskog fudbalera Garyja Linekera nazvali su odvratnim nakon što je objavio snimku na kojoj se vidi kako “bira” devojku za izlazak iz osoblja svog kluba na Ibizi i gura preostale devojke u bazen.

Wayne Lineker (58) izazvao je brojne negativne reakcije na društvenim mrežama nakon što se snimka koju je objavio na Instagramu proširila Twitterom. Snimka na kojoj bira “lutku iz snova” nastala je u njegovom klubu u Ibizi.

“Vreme je za odabrati lutku iz snova koju izvodim van”, govori Wayne pre nego što očisti ruke. Ideja je bila da se on približi mlađim članicama osoblja i odluči želi li izaći s njima. Kako je samo jedna devojka mogla biti odabrana, ostale je gurnuo u bazen.

Bivša takmicarka britanskog reality showa Love Island Katie Salmon poslednja je ostala stajati. “Očito, ja sam pobednica”, govori ona.

Snimka je izazvala lavinu negativnih reakcija, među kojima i onu profesionalne bokserke Stacey Copeland, koja je tviteraše upitala kako se osećaju gledajući snimak. “Meni je drago što govorim o ravnopravnosti polova za oba pola jer svi možemo bolje od ovoga. Vaše misli?”

I mnogi su drugi snimku nazvali sramotnom, iako je bilo i onih koji su ga branili, navodeći kako je rječ samo o zabavi. Na njegovu stranu stala je i “pobednica” Katie Salmon, koja ga je branila na Instagramu.

“Svi se trebate opustiti. Wayne je moj poslovni partner i samo snimamo spačke. Sve smo nezavisne i lepe žene. Polovina devojaka je zauzeta. Wayne se zafrkava”, napisala je te poručila ljudima da ne shvataju ozbiljno sve što vide na društvenim mrežama.

Wayneov PR odgovorio je samo da nema komentara.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments