Tuesday, December 1, 2020
Home Arhiva Naučite razliku između muškarca koji vas voli i onog koji vam uništava...

Naučite razliku između muškarca koji vas voli i onog koji vam uništava život

Nije lako pronaći pravu ljubav.Još je teže znati da li je to pravo ili nije.No, duboko dole svi imamo taj glas u našoj glavi koji neće da zćuti.Jeste li se ikada zapitali da li je muškarac s vama iz pravog razloga ?

Pun poštovanja / Tolerantan

Pravi čovek, čovek koji vas voli, poštovaće vas zbog vaših snažnih mišljenja.No, s druge strane, postoje muškarci koji će vam reći da ste u krivu ili složiti se da mislite šta želite, ali bez verovanja da je vaše mišljenje važno kao njegovo.

Ohrabrujući / Kontrolišući

Čovek kojivoli ženu potaknuće je da sledi nove mogućnosti i iskustva.Pravi muškarac je može upoznati sa puno novih stvari, ali najvažnije je da je nikada neće prisliti na nešto što joj se ne sviđa.

Iskren / Okrutan

Čovek koji voli ženu će joj reći ono što treba čuti.Na primer, ako ga pitate kako izgledate u odeći i on vam kaže da obučete nešto drugo, to ne znači zlo.Samo je iskren.No, ako vam čovjek kaže da trebate smršati, on vređa ono što vam se sviđa ili vaš stil.Trebali biste znati da on to radi jer vas ne poštuje.

Privržen / Nametljiv

Želite li čoveka koji vam piše i zove vas 24/7? Neke žene misle da ovo zvuči sjajno, ali bi trebale bolje razmisliti o tome, jer stalno proveravanje i zahtevanje sigurnosti svog mesta u vašem životu, ukazuje na to da je on u ovom više za sebe nego za vas.

Zaštitnički / Posesivan

Prirodno je zaštititi nešto do čega vam je stalo.Ako vam ne dopušta da idete bilo gde sami ili počinje se svađati s ljudima koji pokušavaju razgovarati s vama, onda je posesivan.

Ozbiljan / Zainteresovan

Čovjek koji je zainteresovan za vas razgovaraće s vama kada mu vrijeme bude prikladno.Ovo je očekivano, ako je veza nova.No, ako ste vas dvoje već neko vreme zajedno i razgovarate samo kad on može, onda očito nije zaljubljen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Rečenica princa Čarlsa koja je zauvek povredila princezu Dajanu

Brak princeze Dajane i princa Čarlsa bio je daleko od savršenog, a kada bi morao da se opiše jednom rečju, najbolje bi...

Blogerka iz Zambije objavila video o muškarcima sa Balkana, a posebno joj se sviđaju Srbi

Blogerka iz Zambije Patriša Kaunda u svom poslednjem videu govorila je o muškarcima sa Balkana, konkretno iz Srbije.Patriša...

Klima se jedan od najdugovečnijih brakova Holivuda: Sindi Kraford pred razvodom?!

Supermodel iz 90-ih, Sindi Kraford i njen četiri godine mlađi suprug Rendi Gerber, vlasnik fabrike tekile i distributivnog lanca, u braku su čak 22 godine,...

Zoran Kesić: Poraz Dodika u Banjaluci. Može nam neko nešto, nismo jači od sudbine (VIDEO)

Smak Zoran Kesić se u novoj epizodi "24 minuta" bavio i Dodikovim porazom u Banjaluci za gradonačelnika Banjaluke.. lidera se nastavlja...

Recent Comments