Saturday, June 12, 2021
HomeArhivaNatalia Vodianova žena najtanjeg struka očarala na crvenom tepihu

Natalia Vodianova žena najtanjeg struka očarala na crvenom tepihu

Natalia Vodianova, 36-godišnja Ruskinja, jedan je od najslavnijih svetskih top modela, poznata i po nadimku Supernova. Na kanskom je festivalu sve očarala u predivnoj haljini koja je na najglamurozniji mogući način bacila u fokus njenu kao isklesanu figuru.

Crvenim tepihom uoči premijere filma ‘La Belle Epoque’ vladala je ruska lepotica Natalia Vodianova – dah je oduzimala u haljini s potpisom Atelier Versace. Kreacija ove italijanske modne kuće načinjena je od sitnih perlica srebrnog odsjaja koje se isprepliću ostavljajući prozirne isečke, a sve je maštovito, i tek mestimice, povezano ružičastom tkaninom.

Svoje je svetlo smeđe uvojke skupila u glamuroznu punđu kakve su učestale na uvaženim svetskim crvenim tepisima, a time su do izražaja došle viseće, dijamantne naušnice slavne Ruskinje. Kao da sve to nije i previše, nosila je i impozantnu narukvicu, no na njoj je to, unatoč bezbroj svetlucavih detalja, izgledalo začuđujuće skladno.

Crveni ruž bio je pun pogodak, dok je ostatak šminke bio diskretniji.

Natalia je s bivšim suprugom Justinom Portmanom dobila troje djece, Lucasa (17), Nevu (13) i Victoriju (10). Nakon što se par razveo 2011. godine, Vodianova je u braku s francuskim biznismenom Antoineom Arnaultom rodila je još dvoje dece – Maxim ima tri, a Roman tek jednu godinu.

Nedavno je za The Telegraph rekla: ‘Moja deca su odlično prihvatila situaciju, kao i sva deca, i u svakom slučaju ne smatraju se polubraćom, mi smo svi jedna velika lijepa porodica. A ona – mama koja sve stigne!

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments