Saturday, May 8, 2021
HomeArhivaNastasia Urbano Osamdesetih sam zarađivala milione, a sada sam beskućnica

Nastasia Urbano Osamdesetih sam zarađivala milione, a sada sam beskućnica

Životi nekih žena su takvi da bi se o njima mogle ispisati stranice I stranice knjiga, srećnih ili tužnih priča, ali ono što je mahom svima njima zajedničko da je kamen spoticanja u svakom usponu bila nesrećna ljubav.

Nastasia Urbano osamdesetih je godina veka bila poznati supermodel koji je krasio naslovnice jednog od najprestižnijih modnih časopisa Vogue, a svojevremeno je bila i zaštitno lice parfema Opium modne kuće YSL.

Osim toga, Urbano je predvodila i modne kampanje zajedno sa supermodelima kao što je Linda Evangelista. Iako je na vrhuncu svoje karijere zarađivala milion dolara godišnje, sada je beskućnica i živi na ulicama Barcelone.
“Radila sam sa svim mogućim časopisima. Dobijala sam milion dolara godišnje za ukupno 20 dana rada i to tako tri ili četiri godine. Jednu veče sam večerala s Jackom Nicholsonom, drugu s Andyjem Warholom, treću s Romanom Polanskim”, rekla je Urbano.
“Trebalo je da idem na venčanje Madonne i Seana Penna jer je moj tadašnji momak David Keith bio pozvan, međutim toliko smo se napili da nismo taj dan mogli da se probudimo na vreme. Imala sam sve što sam poželela, živela sam kao kraljica”, prisetila se Urbano.
Međutim, celi njen život se promenio kada je upoznala svog bivšeg supruga i oca njene dece.
“U potpunosti sam finansirala naš život, a on me je ostavio samo u garderobi koju sam imala na sebi. Trošio je moj novac, a samo dva dana posle našeg večanja tražio mi je da mu kupim nov BMW i ja sam poput svake zaljubljene žene to i uradila. Jedina dobra stvar koja je proizašla iz tog braka su naša deca”, objasnila je Urbano.


Nastasia Urbano danas pati od depresije i živi na ulicama Barcelone jer nema dovoljno novca da bi sebi platila stan.
“Želim živeti, ne samo preživljavati. Umorna samo od preživljavanja i traženja novca. Svi ljudi oko mene su otišli. Najveća želja mi je da se oporavim. Da deca vide da sam dobro. Želim da budu ponosni na mene”, rekla je Urbano.
Nastasia je svoju karijeru modela započela u Barceloni i bila model vrhunskih brendova kao što su Revlon i Yves Saint Laurent.
Nakon što su čuli za njenu trenutnu situaciju grupa bivših kolega odlučila je učiniti sve što može kako bi se ona digla na noge.
“Njena situacija me je ostavila u šoku. Niko to nije očekivao. Mi smo bile na nivou princeza, a ona na nivou boginje”, rekla je Ruth Schuler i dodala kako je se seća kao introvertirane osobe, vrlo lepe i velikodušne prema drugima.
Još jedan bivši model Hernando Herrera kazao je kako misli da Urbano još mnogo toga može dati svetu mode te dodao kako je spreman razgovarati s fotografima i agencijama kako bi ponovno mogla raditi.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments