Monday, November 30, 2020
Home Arhiva Napetost se mogla seći nožem

Napetost se mogla seći nožem

Princ Hari i Megan Markl juče su se sreli oči u oči sa princom Vilijamom i Kejt Midlton. Bio je to krajnje napet prizor koji su propratili svi svetski mediji.

Sve je počelo tako što je kraljica, kao neposlušnu decu, kaznila četverac, zabranivši im da se pojave sa njom u svečanoj paradi. To je značilo da će Princ Hari i Megan, Princ Vilijam i Kejt, doći samostalno i nezavisno od svečane povorke ući u crkvu i sesti na svoja mesta.

Tako je i bilo. Prvo su došli Princ Hari i Megan koji su bili smešteni pored princa Edvarda, da bi kasnije došli Vilijam i Kejt koji su sedeli ispred njih.

Vilijam je jedva pogledao u brata i snaju i kratko ih pozdravio, dok je Kejt, bez promrmljala “Zdravo” i bez gledanja u njihovom pravcu, okrenula se i sela na svoje mesto.

To su bile jedine reči koje je ovaj četverac razmenio.

Kada je stigla kraljica, nju je pratio princ Čarls i Kamila koji su krajnje zategnutu i neprijatnu situaciju prekinuli tako što su se srdačno pozdravili sa Harijem i Megan.

Nakon završetka službe, tokom izlaska iz crkve, prvo je išla kraljica, zatim princ Čarls i Kamila, posle Vilijam i Kejt, a iza njih Hari i Megan.

Stručnjaci za govor tela kažu da je njihov stav odavao da im je svima mnogo neprijatno, pogotovo pričevima Vilijamu i Hariju, čija je pre jaka bratksa veza, sada potpuno nestala!

Megan Markl i Hari našli su se na meti kritika što na prekookeansko putovanje nisu poveli svog sina. Arči, kako navode inostrani mediji ostao je u Kanadi!

Otkako su se nedavno vratili u Veliku Britaniju kako bi zaključili preostale kraljevske obaveze, 35-godišnji Hari i Megan Markl ponovno su se našli na svim naslovnicama svetskih novina.

Naime, kako prenose inostrani mediji Megan Markl ponovo se našla na meti kritika jer sina Arčija nije povela na prekookeansko putovanje. Glavni razglog napada na bivšu vojvotkinju bio je taj što njegova prabaka, 93-godišnja kraljica Elizabeta nije uspela da ga vidi.

Britanski tabloid Telegraph piše kako je pravi razlog Arčijevog odsustva – korona virus.

– Odluku da ga ostavi u Kanadi nije donela iz inata prema kraljici niti zato što pojedinim članovima kraljevske porodici zamera tretman koji je od njih dobila pre odlaska na drugu stranu sveta, nego zbog činjenice da epidemija koronarvirusa drži ceo sve u šaci – otkrio je izvor blizak bivšoj glumici, prenosi Story.hr.

Prema pisanju istoimenog lista, vojvoda i vojvotkinja su za vreme boravka u Britaniji održavali redovan kontakt sa sinom svakodnevnim video pozivima.

– Hari je obećao kraljici kako će se vratiti s Arčijem u maju, ali ako epidemija dodatno eskalira, razmotriće svoju odluku – poručio je izvor.

Diki Arbiter, nekadašnji kraljevski službenik zadužen za odnose sa medijima, rekao je da to sa njihove strane bezobzirno, posebno zbog princa Filipa i kraljice Elizabete koji su žarko želeli da provedu vreme sa malim Arčijem.

– Žao mi je, ali ne postoji opravdan razlog ili opravdanje da ga ne povedu. Na kraju krajeva, mora se sresti sa članovima porodice jer oni neće dobiti priliku da ga vide neko vreme, s obzirom na to da će živeti u Kanadi. Moglo bi se pretpostaviti da je premali za let avionom, ali to mu ne bi bio prvi put. Leteo je već avionom u Južnu Afriku. Smatram da su trebali da ga povedu sa sobom – rekao je on za Nine News Australia”.

 

 

- Advertisment -

Most Popular

Elizabet Harli u šestoj deceniji ima figuru za medalju!

Glumica oduševila korisnike Instagrama neverovatnim telom na kojem bi joj pozavidele i upola mlađe žene

Kraljica Maksima objasnila šta je savršen stil!

Kraljica Maksima je dobro poznata po svojim fenomenalnim kombinacijama, a i ovog puta je bila na visini zadatka. Ona...

Dok svi bruje o njegovom braku sa Severinom, Igor Kojić oglasio se na Instagramu

Brak Severine i Igora Kojića tema je o kojoj se u javnosti uveliko bruji.Mesecima se ovaj...

Glumac tvrdi da su mu za koronu rekli 2011. godine

Film “Zaraza” iz 2011. godine danas se čini kao pročanstvo. Film prati pojavu novog virusa neobičnih simptoma, koji se brzo širi. Sada...

Recent Comments