Saturday, May 8, 2021
HomeShowbizNaljutili kraljicu zbog intervjua: Megan i Hari izgubiće sve beneficije kraljevske porodice?...

Naljutili kraljicu zbog intervjua: Megan i Hari izgubiće sve beneficije kraljevske porodice? Kao razlog se navodi emisija koju su snimili sa Oprom Vinfri gde su izneli sve detalje iz njihovog života: od upoznavanja, venčanja, odlaska iz Velike Britanije i života u Americi

Britanski mediji navode da su Megan Markl i princ Hari na dobrom putu da izgube preostale beneficije kao članovi kraljevske porodice.

Kao razlog se navodi emisija koju su snimili sa Oprom Vinfri gde su izneli sve detalje iz njihovog života: od upoznavanja, venčanja, odlaska iz Velike Britanije i života u Americi.

Kako prenose strani mediji, navodno se kraljica Elizabeta razbesnela kada je čula da je snimljena posebna emisija o njihovom odlasku s kraljevskog dvora, novoj trudnoći i životu u Americi. Ona je momentalno tražila od Harija i Megan da se odreknu svih svojih veza sa organizacijama koje su povezane s kraljevskom porodicom.

Njenom 36-godišnjem unuku Hariju oduzeta su tri preostala počasna vojna naziva i, potencijalno, sponzorisanja Ragbi unije, Ragbi fudbalske lige i Londonskog maratona.Markl će morati da se povuče sa mesta pokroviteljke Narodnog pozorišta, osim ako se ne napravi drugačiji dogovor. Kada joj je 2019. godine dodeljena ta funkcija, na to se gledalo kao primarni gest podrške i naklonosti kraljice, jer je ona imala to mesto čak 45 godina.Sa druge strane, potvrđeno da je Megan (39) pristala na opsežni intervju s Oprom, koja je jedna od najmoćnijih žena u američkoj industriji zabave, navode britanski mediji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments