Tuesday, November 24, 2020
Home Arhiva Najpoznatija srpska kreatorka u Kini

Najpoznatija srpska kreatorka u Kini

Modna kreatorka Verica Rakočević sa suprugom Veljkom  Kuzmančevićem krajem decembra otputovala je u Kinu, koja ju je sudećima prema objavama na društvenim mrežama apsolutno oduševila. Ipak nije sve prošlo sasvim glatko, naime ona je po dolasku u najmnogoljudniju zemlju sveta naišla na veliki problem i to jezički.

“Šangaj, grad u kome sve ključa. Otežavajuća okolnost za turiste je ta da ukoliko koristite metro morate imati na telefonu aplikaciju koja automatski na engleski prevodi sa kineskog. Sve je štampano njihovim pismom i bez štampanog vodiča za turiste”, ističe kreatorka.

“Danas smo taksijem, metroom i pešice prešli preko 100 km i videli samo mrvicu onoga što smo želeli”, zaključila je Verica.

Ipak ovaj odmor Verici i njenom suprugu će sasvim sigurno ostati u prelepoj uspomeni, a velika je mogućnost da će ovo putovanje i ponoviti.

 

- Advertisment -

Most Popular

Ražnatović podelio najlepše uspomene sa ženom, a tu je i mali Željko!

Veljko i Bogdana Ražnatović danas proslavljaju prvu godišnjicu braka, a tim povodom mladi sportista pohvalio se emotivnom porukom koju je dobio...

Predsedavajući “Svetskog ekonomskog foruma” traži stavljanje čipa u glavu kako bi vlada mogla čitati naše misli

Klaus Schwab želi stvoriti Agendu 2030 koja se prvenstveno temelji na demontiranju trenutnog kapitalističkog sistema u korist veće...

Rusi otkrili zastrašujuće tajne na Severnom polu – NEŠTO SE TAMO KRIJE

Polarna ekspedicija „Sever-2“Dana 23. aprila 1948., vazdušna ekspedicija „Sever-2“, koju je predvodio A. Kuznjecov,...

Dr Nada Kostić: Imam dokaze za ono što se dešava – Ali nije kao što su vam rekli –

Dr Nada Kostić kaže da je ovaj haos sa koronavirusom stvorila ljudska zločinačka ruka i da kreatori treba...

Recent Comments