Saturday, December 5, 2020
Home Osa news NAJOMILJENIJI GOST FESTIVALA - CHEB KHALED

NAJOMILJENIJI GOST FESTIVALA – CHEB KHALED

Poput Maroka i Mavezine festivala,pisali smo o tome,tako je i Tunis u koraku sa susednim zemljama AFRO ARABIJE,kada su letnji,internacionalni festivali u pitanju. Pored mnogobrojnih poznatih imena iz sveta,ipak je Cheb Khaled,najzapazeniji i jako drag  umetnik svojoj publici. Ni ovaj put neje omaklo a da decica ne obasipaju cvecem svog IDOLA. Autenticno je i to,da je ovacija publike, jaca nego kod drugih umetnika bila. Skoro desetak minuta skandirali su njegovo ime, kada je izasao na binu. Khaled je jedna fenomenalna licnost, on se svojoj publici podaje sasvim iz dna duse. Njegov pristup fanovima kroz pesmu i nacin obracanja kroz interpretaciju,izrazava jednu veliku zahvalnost na uspednoj karijeri, koja traje desetine godina.

Previous articleRIEU & RIEU
Next articleKAD ONO ZADNJI PUT BESE LETO?
- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments