Sunday, July 25, 2021
HomeMagazinMuzika je lek za dušu SAŠA KOVAČEVIĆ

Muzika je lek za dušu SAŠA KOVAČEVIĆ

Velika zvezda Balkana Saša Kovačević, bez obzira na uspeh i slavu koji ga prate ostao je skroman i pristupačan mladić, koji je uvek tu za svoju publiku.

Trenutna situacija mu kao i svim ostalim estradnim umetnicima onemogućava da rade, ali Saša se rado odazvao našem pozivu za rubriku “Muzika je lek za dušu”, te je naše čitaoce obradovao jednim live nastupom čiji je cilj da se virutuelnim putem smanji postojeća socijalna distance među ljudima.

Saša trenutno dane provodi uz svoju lepšu polovinu, a nedavno je za jedan magazin izjavio da bi voleo da uskoro postane otac.

Kako je rekao, uvek mu je ljubav bila prioritet i ističe da želi da zasnuje porodicu.

– Da budem iskren, ne znam šta je tu prava formula uspeha, ali to tako nikada nisam ni gledao. Uvek sam želeo da se ostvarim u ljubavi, želja mi je da zasnujem i porodicu, drago mi je što sam u tom smislu na dobrom putu. Lepi trenuci s pravim ljudima mnogo su važniji od toga šta je dobro za posao. Mogao sam i da prikrivam svoju vezu, prvih šest meseci tako i jeste bilo, ali nikada to nisam namerno radio – kaže Kovačević.

Mnogi se takođe pitaju kada će se ostvariti kao otac, a evo šta on kaže o tome.

– Zaista se tako i osećam. Ona, naravno, ima svog oca i to je važno napomenuti, ali drago mi je što sam deo njenog života i što se tako lepo slažemo. Što se tiče mog deteta, ostvariću se, nadam se, uskoro i s te strane. Mi muškarci malo “zabušavamo”, stalno mislimo da je još rano i da ima vremena. Dosta kasnije sazrevamo od žena, imamo genetski kod koji nam pravi te oscilacije, ali moram priznati da verovatno i jesam spreman za taj životni korak.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular