Sunday, July 25, 2021
HomeZanimljivostMUŠKARCI PRIZNALI ZBOG ČEGA VOLE ŽENE SA KRATKOM KOSOM: Evo šta misle...

MUŠKARCI PRIZNALI ZBOG ČEGA VOLE ŽENE SA KRATKOM KOSOM: Evo šta misle o njima, a da ni one ne znaju!

Muškarci su priznali da su im privlačne žene sa kratkom kosom, a onda otkrili zbog čega.

Žene s dugom kosom vide kao ‘zdrave’ i ‘inteligentne’, dok su im one s kratkom ‘brižne’ i ‘ženstvene’. Na kraju je sve stvar izbora, a ovo su razlozi zašto se nekim muškarcima više sviđaju one s kratkom kosom.

Kratka kosa privlači pažnju

Kratke frizure ističu se od ostalih, pa ih muškarci obično uvijek primete. Mnogi muškarci koji vole žene s kratkom kosom, rekli su da kratka kosa nije toliko česta kao duga, što je čini posebnom

Bolje vide lice i vrat

Možda ste primetili da na modnim revijama modeli uglavnom imaju frizure koje im što više otkrivaju lice. To je zato što kosa može ometati i sakriti ženske crte. Muškarci se takođe slažu da su lice i vrat jako atraktivni.

Kratka kosa zahteva manje održavanja

Razmislite koliko je vremena potrebno za oblikovanje duge frizure, a muškarci mrze kad ženama treba predugo da se spreme.

Kratka kosa jednako samopouzdanje

Nije svaka žena spremna da eksperimentiše kratkom frizurom. Za to je potrebna hrabrost, kao i samopouzdanje, a muškarce privlače žene s visokim samopouzdanjem.

Ne smeta im

Muškarci ne vole kad im kosa devojke uđe u oči i usta. Osim toga, takođe ne vole vidjeti dlake po podu. Zato im kraća kosa bolje odgovara.

Često znači da je ženi stalo do svog izgleda

Ako se žena odluči na kratku frizuru, to znači da se dobro brine o sebi. Ovo je vrlo važno za muškarce, jer im pokazuje da je žena zainteresovana za brigu o svom izgledu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular