Tuesday, June 22, 2021
HomeShowbizMračne tajne holivudskih zvezda koje su godinama pokušavali da sakriju od javnosti!

Mračne tajne holivudskih zvezda koje su godinama pokušavali da sakriju od javnosti!

Zvezde koje gledamo na filmskim platnima ili na malim ekranima gotovo uvek deluju savršeno – kao da nemaju nikakve poroke ni probleme u životu. Međutim, neke od njih su i više nego kontroverzne… Sigurni smo da ovo nikada nisu želeli da saznate:

Riz Viterspun

Holivudska miljenica može biti i vrlo, hm, nazovimo to – nezgodna. Naime, postoji video u kojem mrtva pijana vređa policajca. Teško je to zamisliti, zar ne?

Riz Viterspun
foto: Profimedia

Kristen Stjuart

Kad je Kristen obeznanila u javnost ljubav prema kolegi glumcu Robertu Patinsonu, to je bila prava ljubavna senzacija. Međutim, sreća nije dugo trajala. Godine 2012. Kristen je završila na naslovnicama mnogih časopisa i portala nakon što je otkrivena njena afera s režiserom Rubertom Sandersom. Obe ljubavi su danas bivše.

Kristen Stjuart
foto: Profimedia

Bar Refaeli

Ova prelepa manekenka ne voli da plaća porez. Zbog utaje poreza bila je uhapšena i provela je nekoliko sati u zatvoru.

Bar Rafaeli
foto: Profimedia

Ešton Kučer

On ima možda najmračniju tajnu od svih. Pre skoro 17 godina je njegova tadašnja partnerka hladnokrvno ubijena u svom stanu. Ubica je bio njen komšija, ujedno i majstor koji je stalno nešto popravljao kod nje. Iznenadio ju je pod tušem dok se spremala za sastanak sa Eštonom. Ubio ju je nožem. Nakon što je Ešton više puta zvonio, a ona nije otvarala, ugledao je kroz prozor krvave mrlje. Navodno je nazvao policiju tek sledećeg dana, jer je mislio da se radi o crnom vinu. Jedno vreme je i glumac bio osumnjičen za ubistvo. Međutim, pravi počinitelj je uskoro uhapšen i danas sedi u zatvoru.

Ešton Kučer
foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Paf Dedi

Pevačica i njen tadašnji partner uhapšeni su 1992. godine u jednom noćnom klubu zbog ilegalnog posedovanja oružja. Od kud im oružje i zašto su ga nosili – to nikome nije poznato.

Dženifer Lopez i Pi Didi
foto: Profimedia

Meg Rajan

Glumica je prevarila svog supruga Denisa Kvejda. I to ne s bilo kim – radilo se o, ni više ni manje, glumcu Raselu Krouu.

film, Meg Rajan
foto: Profimedia

Vudi Alen

Režiser i glumac bio je više od deset godina u braku s glumicom Mijom Farou. Veza je pukla kad je jednog dana glumica pronašla u kući fotografije njihove ćerke – gole! Navodno ju je Vudi zlostavljao. Do danas taj slučaj nije do kraja razjašnjen.

Sun Ji, Vudi Alen
foto: Profimedia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments