Thursday, July 29, 2021
HomeArhivaMišel Gvozdenović

Mišel Gvozdenović

Proslavio rođendan u zadruzi, podrška i čestitke stižu iz Holandije

Neko ima tetku u Kanadi, a Mišel Gvozdenović ima u Holandiji, gde i sam živi sa porodicom. Našoj redakciji na ovog talentovanog mladog i perspektivnog mladića, pažnju je skrenula Mišelova tetka Fatima, koja je inače naša verna čitateljka.

 Mišel je akademski obrazovan, diplomirao je prava u osiguranju na univerzitetu u Holandiji, govori nekoliko stranih jezika, a kako njegov tata kaže, najbolji je kada je reč o nemačkom i nosi čistu desetku iz tog predmeta.

Ovaj mladić pokazao je svoj muzički talenat još u ranom detinjstvu, ali obrazovanje mu je uvek bilo na prvom mestu,  Pored škole Mišel se bavio pevanjem, vredno radio na sebi, i pored brojnih privilegija koje je mogao da koristi kroz rodbinske veze, jer je familijarno vezan za pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, ipak je odlučio da se na estradni put zaputi sam, jer smatra da je to vrsta škole koju svaki pevač mora proći.

Učestvovao je na raznim takmičenjima, kao što su Zvezde Granda, gde je ostvario zavidan rezulat. Miljenik je publike, što se lako može primetiti i po komentarima publike sada kada je u Zadruzi.  Njegovi roditelji izuzetno su ponosni na svoje dete i zahvaljuju se svima koji ga svesrdno podržavaju.

Zadruga je ovom mladiću odskočna daska u pevačkoj karijeri, a po povratku u Holandiju čeka ga stalan posao. Mišel je neko ko nije željan luksuza, te su mu skaladan život i porodica na prvom mestu. Za njega je najveći luksuz mamin ručak i kada je cela porodica na okupu, a omiljeno jelo mu je svadbarski kupus, kaže ponosna majka. Kako kaže žao joj je što njegov rođendan nisu proslavili zajedno ali, utehu pronalazi u tome što u svakom trenutku svoje dete može da vidi na televiziji. Uz veliku zahvalnost publici kao i našoj redakciji porodica Gvozdenović obećava veliku gozbu po Mišelovom povratku u Holandiju.

Prva asocijacija na savremene rijliti šou programe, kao što su “Parovi” ili “Zadruga” su svakodnevni skandali, svađe, tuče, nervni slomovi. Nerijetko imamo priliku vidjeti i da se kompletne porodice raspadaju pred kamerama. U tim programima najčešće učestvuju starlete, koje nakon izlaska iz istih po pravilu postaju pjevačice, kao i kriminalci, osvjedočeni narkomani i sl.

Ipak, svako pravilo ima izuzetak. Tako je u aktuelnoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” učešće uzeo i Mišel Gvozdenović, za kojeg se ništa od navedenog ne može reći. Riječ je o momku koji se takmičio u “Zvezdama Granda”, a u velikom finalu je bio četvrti. Svoje mjesto na estradnom nebu gradio je i gradi isključivo svojim talentom i radom. Iako je u rodu sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem, tu činjenicu nikad nije koristio da skrene pažnju na sebe i preko noći postane popularan. Kako kaže “Zadrugu” će iskoristiti kao odskočnu dasku u svojoj daljoj karijeri, a po njegovom dosadašnjem učešću možemo zaključiti da bježi od skandala, svađa i prepirki, te da je jedan od omiljenijih takmičara.

Mišel tečno govori francuski, engleski, njemači i holandski. Mišelu čestitke za rođendan stižu sa svih strana, naravno najviše iz Holandije, a i mi se priključujemo čestitkama, te mu želimo da ostvari svoj potencijal i postane jedno od ključnih imena na estradnom nebu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular