Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizMINA KOSTIĆ ISKRENO O FINANSIJSKOJ SITUACIJI Isključili su mi telefon, sutradan sam...

MINA KOSTIĆ ISKRENO O FINANSIJSKOJ SITUACIJI Isključili su mi telefon, sutradan sam platila! BAŠ SAM JADNA, NEMAM OD ČEGA DA ŽIVIM

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da Mina Kostić nema novca da plati račune za struju i telefon, pevačica je ispričala šta je istina.- Prvo sam bila u šoku. Odvela sam kera kod veterinara i onda me je neko pozvao i ja sam rekla da mi je isključen telefon i da ne pratim dešavanja. Bože moj, pa svima se dešavalo da su im isključili telefon.Sutradan sam platila i onda su napravili famu oko toga. Baš sam jadna, nemam od čega da živim! Bogu hvala ušteedla sam i imam za najosnovnije i za ono što mi je potrebno za život- objasnila je pevačica.

Podsetimo, ona je sada priznala da su joj isključili telefon. Mina je primila pomoć od države u iznosu od 90.000 dinara, a nedavno je rekla da joj je to bilo dovoljno da pokrije samo osnovne troškove, dok pre toga nije imala ni da plati račune.

– Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara – izjavila je pevačica nedavno u intervjuu za Star, prenose mediji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular