Thursday, August 5, 2021
HomeLifestyleFilmMeril Strip: "Bila sam jadna, odvojena od drugih glumaca"

Meril Strip: “Bila sam jadna, odvojena od drugih glumaca”

Jedna od najzanimnjivijih uloga Meril Strip, tokom karijere duge 45 godina, je ona u filmu “Đavo nosi Pradu”. Ipak, kako je glumica nedavno priznala, kroz taj angažman prošla je “mukotrpno”.

Glumica je uoči petnaestogodišnjice izlaska “Đavo nosi pradu” podelila neka začuđujuća iskustva sa snimanja filma.

Trostruka dobitnica Oskara, Meril Strip (71), objasnila je da je u stvari bila depresivna glumeći Mirandu Pristli u komičnom filmu u kojem se pojavljuju i En Hatavej, Stenli Tuči i Emili Blant.Da bi što bolje odigrala lik Mirande Pristli, filmska zvezda je rekla da se, osim što je morala da bude “ledeni lik” na snimanjima, trudila da to bude i van domašaja kamere.

“Bilo mi je strašno! Bila sam tako jadna u svojoj prikolici odvojena od drugih glumaca. Čula sam kako se zabavljaju, smeju… Bila sam tako depresivna! Rekla sam sebi u jednom trenutku – pa to je cena koju plaćate zbog toga što ste šef!”, ispričala je Meril.

Ipak, iako joj je bilo teško da “skine” karakter lika u filmu, za koji se često navodi da je napravljen po uzoru na Anu Vintur, urednicu magazina “Vog”, za tu ulogu dobila je nominaciju za Oskara.

Glumica En Hatavej (38), koja je u filmu glumila novinarku početnicu, dok joj je pretpostavljena bila “ledena” Miranda, izjavila je da je metoda koju je Meril koristila delovala zastrašujuće na snimanjima.

“Ali, znala sam da je sve to radila kako bi što bolje izgradila taj lik”, rekla je En.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular