Thursday, July 29, 2021
HomeOsa newsStrane vestiMegan Markl izgubila bebu

Megan Markl izgubila bebu

Megan Markl je otvorila dušu i otkrila kako je u julu ove godine izgubila bebu.

Za New York Times rekla je kako je njen suprug, princ Hari, bio slomljen, ali pružio joj je podršku i bio uz nju dok je boravila u bolnici.

“Bilo je to julsko jutro koje je počelo uobičajeno kao i bilo koji drugi dan. Napravila sam doručak, nahranila psa, uzela vitamine. Kosu svezala u rep. Onda sam Arčiju promijenila pelenu i osjetila grč. Spustila sam se na pod s njim u naručju i pjevušila uspavanku kako bismo oboje bili mirni. Iako je bila vesela melodija, osjećala sam da nešto nije u redu”, započela je Megan.

“Znala sam. Dok držim prvorođeno dijete, gubim drugo. Nekoliko sati kasnije, ležala sam u bolničkom krevetu i držala supruga za ruku. Oboje smo bili u suzama, osjećala sam njegovu bol. Zurila sam u hladne bijele zidove, a oči su mi bile staklene. Pokušala sam da shvatim kako ćemo se nositi s ovim”, dodala je Megan, prenosi cdm.

Princ Hari i Megan nisu nikad potvrdili da čekaju drugo dijete, iako se u britanskim medijima o tome nagađalo. Nekoliko mjeseci nakon gubitka bebe Megan je podijelila svoju bol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular