Thursday, November 26, 2020
Home Arhiva Maya Berović – Put do zvezda

Maya Berović – Put do zvezda

Kako je obična devojka iz sela Malešić postala jedna od najpopularnijih i najplaćenijih pevačica u region.

Maja Berović, navodno planira da snimi svoj rijaliti u kom bi pokazala kakav je bio njen put od devojke iz manjeg mesta do popularne estradne pevačice.

Ona će navodno za ovaj projekat dobiti honorar vredan pola miliona evra, za samo 30 dana snimanja, koliko je za sada planirano.

Maja je početkom godine dobila primamljivu ponudu da snima svoj rijaliti. Sa njom je kontaktirao jedan naš producent koji već dugo živi u Americi. Maja je zakazala sastanak pred put u Australiju. Planira da sve detalje utanači pred turneju, koja će trajati mesec dana — rekao je izvor za Informer hit i dodao da će se snimati u Gracu, Beogradu i širom Bosne.

Maja bi kroz rijaliti trebalo da otkrije sve svoje tajne — kako je od obične pevačice iz sela Malešić postala najplaćenija zvezda današnjice. U rijalitiju će učestvovati i njen muž Alen, Jala Brat i Buba Koreli, a spremna je i da otkrije koje kolege su joj podmetnule nogu, kao i kako se sukobila sa direktorom Granda Sašom Popovićem — rekao je isti izvor.

Nedavno se pojavila vest i da će Maja zajedno sa Gastozom i Milijem zaigrati rame uz rame sa Srđanom Žikom Todorovićem u novom filmu.

 

- Advertisment -

Most Popular

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

DŽEJMI OLIVER PODELIO RECEPT ZA RUČAK ZA ČETVORO!

Džejmi Oliver proslavio se jednostavnim receptima koje svako može lako da pripremi, a njegovi specijaliteti su uprkos...

Svakog trećeg dana u Nemačkoj, jednu ženu ubije njen sadašnji ili bivši partner.

 Na Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama, 25. Novembra, zgrade u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji osvijetljene su narančastom bojom.

Recent Comments