Tuesday, June 22, 2021
HomeShowbizMARTA OSTAVLJA MILETA, SELI SE U DOMINIKANU: Na egzotičnoj destinaciji kupila luks...

MARTA OSTAVLJA MILETA, SELI SE U DOMINIKANU: Na egzotičnoj destinaciji kupila luks stan od 300.000 evra!

 

Marta Savić odlučila je da napusti Srbiju i preseli se u Dominikansku Republiku, gde sve češće boravi poslednjih godina i gde je pronašla svoj mir. Pevačica je u dogovoru sa suprugom Miletom Kitićem rešila da investira u nekretninu u mestu Punta Kana, za koju su dali 300.000 evra, saznaje Kurir.

Mile Kitić, Marta Savić
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Porodica folkera često je putovala na ovo egzotično mesto na Karibima, a Martu su pandemija koronavirusa i zatvaranje granica u martu prošle godine zatekli upravo tamo. Pošto nije mogla da se vrati u Srbiju, pevačica je produžila odmor u luksuznom hotelu u Dominikani, ali kako je shvatila da neće skoro moći da se vrati u Beograd i da se situacija neće brzo smiriti, počela da je traži nekretninu koju bi mogla da kupi.

Marta Savić, Elena Kitić
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Kako naš izvor kaže, Marta se u dogovoru sa Miletom odlučila na ovaj korak, prvenstveno kako bi uštedeli. S obzirom na to da i ona i njihova ćerka Elena često odlaze u Dominikanu, i to više puta godišnje, shvatili su da im je isplativije da kupe stan u kojem će odsedati. Naravno, to je posebno obradovalo njihovu naslednicu, koja je, kao i majka, zaljubljena u ovu državu na Karibima, pa je pomagala majci oko biranja nekretnine.

Prija joj klima 

Marta, ipak, tvrdi sagovornik, neće definitivno otići iz Srbije, a priče o tome da se ona i Mile razvode i da zato često odlazi tamo nisu tačne. Pevačica će dolaziti u Beograd s vremena na vreme kako bi videla prijatelje, porodicu, kao i kada to zahtevaju njene poslovne obaveze, ali će više vremena provoditi u Dominikani. Njoj prija to mesto, jer je malo, mirno, tiho, nema gužve, a ipak je mondensko i ima sve na šta je ona navikla, pritom je blizu mora i klima je odlična i odgovara joj. I Mile će sada često odlaziti tamo kada već imaju svoj stan, jer nije zaljubljenik u hotele.

Po rečima sagovornika, stan koji je Marta pazarila pre nekoliko meseci ima oko 200 kvadrata, ogromno dvorište sa pogledom na more, a zgrada ima i bazen u svom kompleksu. Cena je oko 300.000 evra, što je i povoljno u odnosu na cene nekretnina u Beogradu, gde poznate ličnosti daju istu sumu za mnogo manje kvadrata.

Još traje renoviranje

Kako Marta voli i da se bavi uređivanjem enterijera, odlučila je da stan koji je kupila potpuno renovira i preuredi, da kupi novi nameštaj i sredi sve po svom ukusu. Renoviranje i dalje traje i privodi se kraju, kada će se pevačica definitivno preseliti tamo.

Elena Kitić, Mile Kitić, Marta Savić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Inače, Mile i Marta imaju kuću u Beogradu, koja vredi oko 550.000 evra, a osim skupocenog nameštaja, vila ima i bazen, bilijar sobu, malu teretanu, ogroman garderober, nekoliko kupatila. Pevačica je izjavila kako je kuću uredila po svom ukusu i da svako od njih ima svoj sprat, a pored bazena napolju, postoji i bazen unutar vile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments