Thursday, November 26, 2020
Home Arhiva Mario Urajnik snimio pesmu koja raznežuje i najsnažnije srce: “Asva”

Mario Urajnik snimio pesmu koja raznežuje i najsnažnije srce: “Asva”

Mario Urajnik, virtuoz iz Holandije kojeg smo vam predstavili u sklopu projekta Orange Star Agency “Lice sa naslovne strane”, danas je predstavio spot za  pesmu “Asva”.  Ova balada je snimljena na romskom jeziku i govori o tužnoj sudbini dvoje mladih i zaljubljenih ljudi kojima se sudbina poprečila i nije dozvolila da budu zajedno. Ne morate razumeti romski jezik da biste shvatili koliko emocija i osećanja je prepričano u jednom muzičkom delu.

“Asva, djike jaka peren amender, alo li o dive, te ova odvime…”, ili u prevodu na srpski: “ Suze, iz očiju liju, zar je došao dan da budemo rastavljeni…”

.Spot je snimljen u Rotterdamu, u Holandiji, u pratnji gitariste Gorana Mrđana. Orginalna verzija ove pesme pripada umetniku Ahmetu Rasimovu.

Publika u Holandiji je imala priliku da Maria čuje i uživo, kada je nastupao sa Adilom Maksutovićem i Melanie Durmić u klubu DOUBLE FEET.  Nesumnjivo je da pred Mariom predstoji sjajna muzička karijera, u koju naš Orange Star čvrsto veruje i podržava. Ostaje da vidimo sa čim Mario Urajnik opet počastiti!

- Advertisment -

Most Popular

Četiri modne greške zbog kojih izgledate starije

Postoje sitne greške koje pravimo pri oblačenju i kombinovanju odjeće zbog kojih možda ostavljate drugačiji utisak od onog koji ste željeli.

Megan Markl izgubila bebu

Megan Markl je otvorila dušu i otkrila kako je u julu ove godine izgubila bebu.Za New York Times...

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

Recent Comments