Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizManekenka zasukala rukave, pa zamesila česnicu: Evo kako izgleda Sofija Milošević kao...

Manekenka zasukala rukave, pa zamesila česnicu: Evo kako izgleda Sofija Milošević kao domaćica

Manekenka Sofija Milošević zajedno sa verenikom Lukom Jovićem i sinom Aleksejem dočekala je Božić u Madridu gde trenutno žive.

Ipak, iako nisu u Srbiji, oni su ispoštovali običaje povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, te se Sofija potrudila da se na prazničnoj trpezi nađe sve što je potrebno.

Za Badnje veče manekenka je dekorisala sto, a potom je umesila i česnicu za Božić. 

Naime, Miloševićeva se na svom Instagramu pohvalila video snimkom na kojem mesi božićnu pogaču, te je iznenadila svoje fanove s obzirom na to da je do sada gotovo nikad nismo videli kao domaćicu. Ona je nešto kasnije objavila i fotografiju česnice kako bi pokazala kako joj je ispala.

Sofija je istakla da veoma poštuju tradiciju. 

– Trudimo se da svaki važniji praznik provedemo zajedno. To naravno nije uvek moguće zbog naših obaveza, ali nađemo način da to nadoknadimo i da odvojimo vreme samo za porodicu. Za Badnje veče obično idemo u srpsku pravoslavnu crkvu ovde u Madridu. Tu dočekamo Božić, koji onda proslavljamo kod kuće u krugu najbližih. I u Madridu se potrudimo da pronađemo badnjak. Tradicija je tradicija i zato mi nije teško da se potrudim oko nečega što mi je važno. Želim da i Aleksej od ranog detinjstva bude upoznat sa našim običajima – ispričala je manekenka za Informer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular