Thursday, July 29, 2021
HomeZanimljivostMama malo preterala… Potrošila 50.000 KM za rođendansku zabavu šestogodišnje kćerke

Mama malo preterala… Potrošila 50.000 KM za rođendansku zabavu šestogodišnje kćerke

Rođendanske proslave koje roditelji organizuju deci odavno su u sukobu sa zdravim razumom ne samo u svetu, već i kod nas.

Zakupljivanje igraonica, specijalne toalete za slavljenike, posluženje koje košta pravo bogatstvo, angažovanje animatora, slanje pozivnica, fotografisanje, video-zapisi, dovođenje poznatih ličnosti…, sve to često pravi havariju u kućnom budžetu, ali se roditelji vode maksimom: “Nek košta šta košta, jedan je život, jednom godišnje moje dete slavi rođendan!”

U tom pravcu razmišljala je i Nikol kada se njenoj kćerkici Grasiji približavao šesti rođendan. Mama je potrošila oko 50.000 KM u dolarskoj protivvrednosti za rođendansku zabavu iz bajke – na užas njenog supruga. Nikol je bila odlučna da svojoj kćerkici Grasiji pokloni zabavu za pamćenje; brat i sestra male slavljenice odavno su prerasli dečije godine i prestali da se raduju rođendanskim zabavama, a mama nije mogla da dopusti da veliki dan u životu njenog najmlađeg deteta prođe “tek tako”, prenosi Telegraf.

“Ovo je moje poslednje dete koje živi u ovoj bajkovitoj zemlji i želim da pamtim ovaj trenutak”, rekla je Nikol za TLC’s Outrageous Kids Party. Međutim, njen suprug Džejson nije bio za ovako raskošnu ceremoniju. Iako je apelovao da “Nikol drži stvari pod kontrolom”, to se nije dogodilo. Prvobitni dogovor da budžet za proslavu ne pređe oko 16.600 KM pokvarili su planovi uzbuđene mame.

Nikol je odlučila da unajmi zamak u kom će zabava biti održana, a naručila je i 2.000 cvetova kojima će ga ukrasiti, 300 kostima za klince, ledenu skulpturu i švedski sto za 250 gostiju.

“Pretpostavljam da sam švorc”, uzdahnuo je Džejson dok je razgledao mesto događaja. Nikol je čak angažovala frizere i šminkere da pripreme malu princezu Grasiju, ali šestogodišnjakinja nije pokazivala interesovanje da se spremi onako kako je mama zamislila.

Kada je napokon bila spremna, Grasija je ušla u kočiju s konjskim zapregama gde ju je dočekala “vilinska kuma” sa ogromnim spiskom gostiju.

Iako je to bila zabava iz najluđih snova većine šestogodišnjaka, Grasiji nije sve bilo potaman. Devojčica je počela nekontrolisano da bjesni nakon što je vidjela tortu na osam spratova.

“Grasija je pomalo perfekcionistkinja poput mene. Zasmetalo joj je što ptičica na torti nije bila plave boje i počela je da plače”, pravdala je mama postupke svoje šestogodišnjakinje.

Ali Grasiji se ubrzo vratio osmijeh kada joj je uručen rođendanski poklon – ružičasti automobil u prirodnoj veličini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular