Friday, June 25, 2021
HomeArhivaMagija koju zna da iznese samo Zdravko Čolić

Magija koju zna da iznese samo Zdravko Čolić

Od zvezda uvek očekijemo glamur, blistavost, sjaj, ali istinske zvezde, posebno one sa najvišim statusom, sa kakvom smo se sinoć družili mnogo su više od toga. Naravno reč je o najvećoj muškoj zvezdi bivše Jugoslavije Zdravku Čoliću. Ovaj čovek nije samo ispošovao banjalučku publiku koja je bila prisutna u ogromnom broju nego je svoju pažnju nakon gotovo 4 časa pevanja i fantastične koreografije na sceni našao vreme koje je sa osmehom i srdačnošću podelio sa ekipom Orange star magazina iz Holandije. Zdravko nije samo običan pevač, on je čovek koji na sveni ostavlja deo svog srca, čovek koji svoju publiku zasipa emocijama, i čovek koji ima magiju da učini da se baš svaka osoba na njegovom nastupu oseti kao da je pesmu posvetio baš njoj.

Ni kišno vreme nije omelo ovog virutoza perfektnog glasa da publici priredi koncert koji prisutni dugo neće zaboraviti.

Hitovi koji su se nizali jedan za drugim, Kristina, Kao moja Mati, Krasiva, Ničeg nije bilo između nas i brojni drugi podsetili su prisutne zbog čega Čolić i danas nosi epitet najveće zvezde Balkana.

Njegov profesionalizam i veliko srce pokazali su se i nakon održanog koncerta kada je uprkos umoru pronašao vreme za medije.

“Sasvim je sigrurno da moj naredni koncert nećete čekati još sedam godina kao što je to bilo ovog puta”, rekao je Zdravko.

Ipak na pitanje nedostaje li mu na koncertu Majda njegova najveća obožavateljka koja nikada nije propustila nijedan njegov nastup, a na žalost preminula je pre dve godine, Zdravku su se oči napunile suzama.

“Naravno da mi nedostaje, Majda je neko koga nikada neću zaboraviti”.

Nakon kratke zajedničke izjave za medije, Zdravko je odvojio vreme i za Orange star magazin, i pri tom se vidno obradovao kada je čuo da dolazimo iz Rotterdama te je srdačno uzvratio pozdrave našoj kući. Iako sam do sada napisala hiljade tekstova u ovom slučaju teško je ne pristupiti lično, jer uprkos naporima menadžera da izjava mora biti zajednička za sve novinare,Čolić je iskazao veliko poštovanje prema Orange star magazinu rekavši.

“Publika u dijaspori mi mnogo znači, to su ljudi koje jednako volim kao i svu svoju publiku, ali osećaj nastupa u inostranstvu je drugačiji i nosi sasvim posebnu emocuju, nostalgiju, tugu, sreću sve pomešano.”

“Vašim čitaocima želim da poručim da se iskreno nadam skorom nastupu u Holandiji, i beskrajno se radujem tome”.

Nakon kratkog razgovora usledilo je fotografisanje uz puno smeha, jer svetlo nije bilo idealno, ali Zdravko se i tu pokazao kao veliki džentlmen i uspeo da nas obraduje istinskim rečima ljubavi, pažnje i jednim nezaboravnim poljupcem u ruku, uz reči Vi ste prava dama, a Vaš tim je vredan svake pažnje, uz veliko poštovanje nadam se da ćemo se ubrzo ponovo videti.

Nakon svega mogu slobodno da kažem da je Zdravko Čolić veliki čovek i prijatelj Orange star magazina, a našim čitaocima donosimo samo deo atmosfere sa ovog doista spektakularnog koncerta.

Milana Dukić

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments