Friday, November 27, 2020
Home Arhiva Ljubina prva filmska uloga

Ljubina prva filmska uloga

Kraj 2019. i početak 2020. za malenog Ljubu Stankovića bili su izuzetno uspešni. Pored nove reklame za Ge Kids čiji je prvi deo snimljen 2018., Ljuba je posudio svoj glas i liku iz animiranog filma “Prerušeni špijun”.

“Pre devet meseci su nas   pozvali iz Mega Com Filma i   pozvao nas je lično poznati reditelj Petar Struga,   koji nas je zamolio da dođemo na razgovor i popričamo   u vezi Ljube i njegovog prvog angažmana ovog tipa.

Tada je Ljuba imao mnogo koncerata i nastupa po celoj Srbiji i Evropi   i imali smo obaveze oko snimanje pesama, jer kao što znate Ljuba priprema album, ali smo našli vremena i otišli na sastanak.

Ljuba je pažljivo slušao dok su nam objašnjavali sve vezano za ulogu, on je odmah sve shvatio i   pristao na ulogu koja mu je ponuđena”, priča Ljubin otac.

Što se tiče same uloge Ljuba je svoj deo snimio iz prvog puta za 15minuta.

Cela produkcija je bila oduševljena, inače Ljuba je imao glavnu ulogu Voltera.

- Advertisment -

Most Popular

MUSTAFA NADAREVIĆ JE BIO PONOSAN NA DJECU: To je zasluga majki

Smrt poznatog glumca Mustafe Nadarevića je odjeknula širom regiona. Glumac je preminuo nakon duge borbe sa opakom bolešću u 77. godini života....

BILI SU U STRASTVENOJ VEZI: Ona je posljednja Maradonina djevojka

Maradona i bivša fudbalerka u vezi su bili nekoliko godina. Iako je njihova veza završila skandalozno, 30-godišnja Rocio Oliva na Instagramu se...

Četiri modne greške zbog kojih izgledate starije

Postoje sitne greške koje pravimo pri oblačenju i kombinovanju odjeće zbog kojih možda ostavljate drugačiji utisak od onog koji ste željeli.

Megan Markl izgubila bebu

Megan Markl je otvorila dušu i otkrila kako je u julu ove godine izgubila bebu.Za New York Times...

Recent Comments