Saturday, May 8, 2021
HomeArhivaLjubavni problemi zaobići će samo Vage i Strelce, a poslovnom uspehu osim...

Ljubavni problemi zaobići će samo Vage i Strelce, a poslovnom uspehu osim Vaga mogu se nadati Blizanci i Lavovi

 

U ovoj sedmici neke Vage će započeti vezu, a druge će se spetljati s prijateljem. Strelci bi se mogli zaljubiti do ušiju gotovo preko noći, a u većini slučajeva taj spoj bit će povoljan za oboje. Vagama će ići dobro i na poslovnom planu, a mogla bi im se otvoriti mogućnost dodatne zarade. Trud i energija uloženi u jedan projekt doneće Blizancima pristojnu zaradu, a budu li dovoljno poduzetni, i Lavovi će lako provesti u delo dobru poslovnu ideju.

Bežeći od monotonije, Blizanci će tragati za raznovrsnim uzbuđenjima i pustolovinama. Raspoloženi za zabavu, rado ćete se odazivati pozivima na izlazak, ali ako voljeni ne bude uključen u vaš društveni život, biće ozlojeđen. Stanite na loptu i ne otuđujte se od njega. Dobra saradnja biće od velike važnosti za vaš lični uspeh. Pametno raspodelite novac kojim raspolažete.

Rakovi pokušaji udvaranja naići će na neprobojan zid. Druga strana lažno će vas optužiti da ste napasni ili neuljudni, ali nemojte se puno izvinjavati jer biste ostavili utisak slabića. Ako ste u vezi, trudićete se učiniti zajedničke trenutke uzbudljivim, ali vaši će pokušaji izgledati neuverljivo. Motivacija za rad neće vam biti na zavidnom nivou, ali potrudite se bar da drugi to ne primete.

Lavovi, kanite li nešto prigovoriti voljenom, odustanite na vreme jer će se to što vas smeta pokazati nevažnim. Posegnite za nežnošću i laskanjem jer to će biti ključevi za sva vrata. Pazite da vas neko ne navuče u kockarnicu – vaša bi sreća bila kratkog veka. U poslovnoj ideji će vas neko važan podržati, a obuzdate li potrošačke strasti, materijalna situacija biće vam stabilna.

Dugo potiskivani nesporazumi Devica i partnera nenadano će isplivati na površinu. Smireno i miroljubivo pristupite razrešenju problema. U ovom je trenutku važno sačuvati odnos, a ne pobediti u raspravi. Zasučite rukave i ozbiljno se primite rada, odnosno učenja. Rezultati koje sada postignete bitno će se odraziti na vašu budućnost. Dođete li u napast da se bacite na opremanje doma, zadržite se u granicama mogućnosti.

Bile slobodne ili zauzete, Vage će doživeti nekoliko ugodnih iznenađenja s jakim erotskim nabojem. U neobaveznim druženjima proširćete krug znanaca i povezati se s poticajnim i svestranim ljudima. Ne propuštajte priliku da naučite nešto od njih. Snalažljivost i predanost profesionalnim ciljevima pomoći će vam da ostvarite većinu svojih planova. Dobar je trenutak da sebi i drugima pokažete šta možete.

Strast koja u Škorpijama plamti prema novoj simpatiji može biti dvosekli mač. Umesto ljubomornim ispadima, izrazite je nežnim riječima, ali nemojte upasti u patetiku. Klonite se velikih društava i buke. Nije vreme za dokoličarenje. Pristupite obavezama s punom ozbiljnošću i unapredite odnos sa saradnicima. Novac za koji ste mesecima naporno radili mogao bi se istopiti za jedan dan.

Strelci neće potrošiti ni trena na razmatranje da li je osoba u koju su se zaljubili preko noći dobra za njih, a oni za nju. Srećom, u većini slučajeva vaš će spoj biti povoljan za oboje. Poslovni i lični kontakti biće vam od velike pomoći u ostvarivanju ciljeva. Neka vas mogući profesionalni zastoji ne zamaraju. Sve će se vrlo brzo rešiti. Budu li učili s kolegama, studenti će postići sjajne rezultate.

Budući da će Jarci biti skloni osamljivanju, bližnji bi im mogli prigovoriti da im poklanjaju premalo pažnje. Nemojte se joguniti nego udovoljite njihovim željama. U druženju s prijateljima mogli biste doznati mnoštvo korisnih podataka pa naćulite uši! Trenutak je da zaronite u sebe i proverite koliko ste zadovoljni onim što radite. To će vam pomoći da lakše isplanirate buduće korake.

Vodolije se neće moći potužiti na monotoniju jer će u slobodno vreme biti uključeni u brojne zabavne aktivnosti. Godiće vam tuđa naklonost i pažnja. U ljubavi biste mogli učiniti nešto nepromišljeno, ali intuicija će vam na vreme pomoći da ne počinite štetu. Poslovi će se prilično zahuktati, a nadređeni će tražiti od vas potpunu predanost poslu. Pokažite da ste dorasli izazovima.

Ribe, ne suzdržite li se od besnih ispada, mogli biste ozbiljno narušiti odnos s partnerom. Umesto na razlike, usmerite se na stvari koje vas povezuju. Osetite li da su vas pritisle brige, poverite se bližnjima. Veća ulaganja i krupne promene nisu vam preporučljivi. Posvetite se čuvanju pozicija koje imate. Odustanite od skupog čašćenja i darivanja – nadomestite materijalnu vrednost srdačnošću.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments