Saturday, December 5, 2020
Home Arhiva Ljubavna priča Matthew McConaugheya

Ljubavna priča Matthew McConaugheya

Nekada veliki zavodnik potpuno je promenio svoj način života kada je upoznao svoju sadašnju suprugu. Pre nego što je sreo svoju izabranicu, Matthew je važio za velikog zavodnika čije ime se vezivalo za veliki broj žena, među kojima su Sandra Bullock i Penelope Cruz.

 

Matthew sada vodi miran, porodičan život sa prelepom manekenkom Kamilom Alves, s kojom uživa u braku sedam godina.

Vodio je buran život, u žurke su bile njegova svakodnevica.

Zbog svog raskalašnog života, jednom je završio i u policiji, što je ostavilo veliku mrlju u njegovoj karijeri.

Pre dvadeset godina, komšija ga je prijavio zbog buke jer je plesao go i svirao bongo.

Epilog incidenta je bila noć provedena u pritvoru zbog remećenja javnog reda i mira, posedovanja kanabisa i opiranja pri hapšenju.

“Bio sam stari neženja. Uživao sam u životu koji sam vodio, ali sam znao da ne mogu tako do kraja”, rekao je glumac kasnije.

Sve se promenilo kada je upoznao 12 godina mlađu Camilu Alves.

Slavni glumac se pored brazilske lepotice konačno skrasio, a njihova ljubavna priča je pomalo netipična.

“Majka me je naučila da cenim žene i prema njima se odnosim s velikim poštovanjem. Približavale su mi se 40-e i znao sam da želim brak i decu, ali s druge strane nisam želeo sve na brzinu, niti da stvaram sebi pritisak, jer tek onda se ništa ne ostvari. Poznajem mnoge muškarce i žene koji su napravili nagle odluke i zažalili”, rekao je Matthew i priznao kako u trenutku kada je upoznao svoju Camilu, nije razmišljao o ozbiljnoj vezi.

Upoznali su se 2006. godine u noćnom klubu na Sunset Bulevardu kada je glumac imao 37 godina, a Camila 24.

Camila je kasnije priznala kako u trenutku upoznavanja nije imala pojma da je reč o slavnom glumcu jer se on uspešno skrivao iza poduže brade i velikog šešira.

Dok je raspoređivao koktele za svoje prijatelje, među kojima je bio i bivši biciklista Lance Armstrong ‘snimio je’ atraktivnu crnku koja ga je opčinila svojom lepotom. Sela je nasuprot njega, a on se sve vreme trudio da privuče njenu pažnju. Ustao je i pozvao nju i njene prijateljice da im se pridruže.

Razgovor se odužio i zapravo od tog prvog upoznavanja postali su nerazdvojni jer su završili lumpujući s prijateljima u njegovoj kući. I kada je pokušala da ode, on ju je uveravao da je prekasno i da spava u gostinjskoj sobi. Iako je pristala, glumcu je kasnije trebalo dosta nagovaranja da bi je ponovo video. Ali, upornost se isplatila. Camilu je ubrzo osvojio svojim kulinarskim sposobnostima.

Na prvi dejt su otišli tri dana kasnije i glumac je već tada znao da je ona jedina s kojom želi vezu.

Ipak, i pored toga što je njihova veza stabilna i jaka od samog početka, oni nisu žurili sa venčanjem. 2011. godine nakon pet godina veze su se verili, a na ludi kamen su stali godinu dana kasnije u Teksasu, na privatnoj katoličkoj ceremoniji u prisustvu porodice i prijatelja.

Dobili su troje dece – 2008. rodio im se sin Levi, 2010. ćerkica Vida, da bi nakon venčanja, u decembru 2012.godine  na svet stigao i sin Livingston.

“Svojoj ženi sam veran i vrlo sam sebičan. Ona me očarala i ja uživam u tome. Ne želim da ta čarolija ikada nestane’, rekao je glumac.

 

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments