Friday, December 4, 2020
Home Osa news Domaće vesti LICE SA NASLOVNE STRANE: Sandra Valterović sa pesmom „Prava žena“ otkrila sve...

LICE SA NASLOVNE STRANE: Sandra Valterović sa pesmom „Prava žena“ otkrila sve svoje sposobnosti

Sandra Valterović, poznatija kao Sexy Sandra ruši tabue kada je reč o pevanju

 

Svoj put ka show biznisu i estradnoj sceni Sandra je započela sa 16 godina, kada je krenula da se aktivno bavi plesom. Na početku je nastupala u velikim klubovima u Beogradu, a zatim se pojavljivala na muzičkim spotovima i sličnim projektima. Godine rada u dodiru sa muzikom, Sandru su privukle da se okuša u pevanju, te je 2009. godine snimila svoju prvu pesmu. Ulazak u reality program „Veliki brat“ iste godine, iskoristila je za ličnu i promociju svoje pesme. 2014., te 2016. godine Sexy Sandra ponovo učestvuje u reality emisijama, ovaj put u popularnoj „Farmi“. Tamo se predstavila kao provokativna, intrigantna devojka, koja se ponosi svojim fizičkim izgledom. Kako kaže, za nju su takvi koncepti emisija sada prošlost, te ih je prevazišla. Neke od njenih prvih pesama su : „Dok ponuda važi“, „Dizniland“, „Figure od kamena“ itd. U slobodno vreme Sandra voli da se fotografiše i da radi revije. Veliki je ljubitelj i zaštitnik životinja. Kako se i u profesionalnom smislu okrenula narodnoj muzici, i u privatnom životu voli da sluša istu, a kao naročito dragu kolegicu izdvaja Jelenu Karleušu. Iako se često nalazi na udaru paparazza, te provokativnih pitanja na intervjuima, Sandra se odlično snalazi i svaku sličnu situaciju okrene u svoju korist.

Pesma „Prava žena“, koju je snimila 2016. godine za IDJVideos produkciju joj je donela veliku slavu, te je dobila priliku da se predstavi široj javnosti. Spoj Sandrinog atraktivnog izgleda, plesa te dobro izabrane kompozicije osigurili su joj pozitivne kritike i otvorena vrata ka novim gostovanjima. Uskoro je snimila i duet sa MC Mijat-om za pesmu „Belo“, gdje je oborila svoj rekord pregleda na kanalu You Tube-u.

Orange Star Agency vam uskoro predstavlja uživo Sexy Sandru, te se nadamo da ćete podeliti sjajne utiske kao i mi.

 

- Advertisment -

Most Popular

Ispovest Dragane Mirković koja je podigla prašinu, pevačica otkrila kome smeta na estradi

 Dragana Mirković oduvek je svoju muzičku karijeru gradila samo na dobrim pesmama i...

Oglasio se Duško Tošić: Odlazim, veoma sam tužan

Duško Tošić veoma je iznenadio i šokirao sve svoje pratioce najnovijom objavom na "Instagramu". Fudbaler, koji se trenutno...

Dr Stefanović Blumenau: Od korone se ne umire – Nisam siguran da je to virus –VIDEO

Ne može da se dokaže da postoji korona, jer u našoj zemlji do sada nije urađena...

Kaća Grujić dobila ponudu koja se ne odbija!

Katarina Grujić, pevačica, dobila je ponudu od italijanskih producenata da glumi u jednom filmu, čija je prva klapa...

Recent Comments