Thursday, May 6, 2021
HomeOsa newsDomaće vestiLEPA ŠOKIRANA VESNINOM IZJAVOM: Ne diraj mi mrtvu majku!

LEPA ŠOKIRANA VESNINOM IZJAVOM: Ne diraj mi mrtvu majku!

Pevačica Lepa Lukić revoltirana je izjavama koleginice Vesne Zmijanac, koja tvrdi da je legendu narodne muzike majka šamarala usred američke kockarnice.Lepa smatra da ovim izmišljotinama Zmijančeva privlači pažnju jer, kako kaže, njena majka Milosija nije videla dalje od sela Miločaja.

“Šta me briga šta pričaju farmeri i Vesna. Ništa pametnije nemaju da rade nego da ogovaraju i polivaju se go*nima! Oni nemaju obraza, pa mogu svašta da pričaju kada su dokoni. Meni je važno da me narod ne komentariše u takvom kontekstu. Šta da radim sada zbog njenog laprdanja?! Ne mogu da uzmem sekiru i da je ubijem”, kaže Lepa i dodaje.

“Vi treba da napišete da je to sramota, a ja neću da se nastavljam sa njom. Najpametnija je Ceca, koja godinama ćuti na takve stvari. Pročitala sam da je Vesna rekla da me majka šamarala u kockarnici u Americi. Jes‘, moja Milosija išla sa mnom u Ameriku da me šamara. U to bi samo lud poverovao. Moja majka nije izašla iz sela Miločaja. Sve i da je išla sa mnom po belom svetu, ne bi znala da korakne bez mene, a ne da me nađe u kockarnici. Rođena je i živela na selu, nije znala ni gde je Amerika”, revoltirana je Lukićeva, koja ne može da veruje da je Vesna tako nešto mogla da kaže.

“Teško mi je da poverujem da je Vesna sve to izgovorila, jer nikada nismo bile zajedno u Americi. Nisam nikada pevala sa Vesnom, a ako jesam, ne sećam se. Sram je bilo. Nemoj da mi dira majku u grobu! Sve je slagala, ali to je njen obraz. Narod nije lud da joj poveruje. Bila sam i ja na farmi pa nisam lupetala ko oni”, kaže Lepa, koju je ogovarala i rediteljka Jelena Golubović.

“Šta, Jelena, sunce ti jarko, ima da priča o meni, a prvi put sam je videla u rijalitiju. Ja sam Lepa Lukić, a njima neka je na čast. Bez obzira na sve, Vesnu cenim i volim iako priča neistine. Samo neka nastave ako sam im zanimljiva. Sve i da je istina, moja majka je imala pravo da me šamara koliko god hoće”, tvrdi legenda narodne muzike.

Lepa kaže da su nju, dok je bila na imanju u Lisoviću, svi cenili i poštovali, ali da ne bi ponovo učestvovala u tom rijalitiju. “Bila sam već i ne bih više. Ne mogu da ulazim i izlazim svaki čas. Kako bi bilo da sada odem tamo i pokucam na vrata, pa kažem „ja došla“. Pa ne ide to tako”, tvrdi Lepa, koju smo pitali kako je onda njena koleginica Zorica Marković u svakom serijalu.

“Što nekome smeta što Zorica voli da učestvuje non-stop. Zovu je stalno i plaćaju, pa zašto ne bi bila unutra”, brani Lepa večitu farmerku i otkriva da sprema novu pesmu, koju će uskoro predstaviti publici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments