Wednesday, November 25, 2020
Home Osa news Domaće vesti "LEKOVI SU MOGO SKUPI, POSLA NEMAM, PLAŠIM SE..." Marina Tucaković iskreno o...

“LEKOVI SU MOGO SKUPI, POSLA NEMAM, PLAŠIM SE…” Marina Tucaković iskreno o opakoj bolesti sa kojom godinama boje tešku bitku!

Marina Tucaković već tri godine unazad vodi bitku sa opakom bolešću, a kako kaže, najviše je brinu finansije.- Pa kako sam, onako. Zdravlje mi varira gore-dole. Moje zdravstveno stanje nije idealno, ali je 100 puta bolje nego na početku.Što se tiče finansija, osim penzije, neka dodatna primanja nemam. Najviše mi je frka oko terapija i lekova koji mnogo koštaju. Iako je situacija onakva kakva je i ja ne bih smela iz kuće da izlazim, moram da idem po bolnicama na terapiju, šta ću kad moram – ispričala je ona za “Star” i dodala: – Što se posla tiče, slobodno mogu da kažem da ništa ne radim. Niko od pevača me ne zove, ali bukvalno niko. Niko ne juri tekstove, jer niko ništa ne snima sada kada je kriza i kada nemaju gde da promovišu i plasiraju te pesme. Kako je krenulo ko zna koliko će još ovo potrajati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

DŽEJMI OLIVER PODELIO RECEPT ZA RUČAK ZA ČETVORO!

Džejmi Oliver proslavio se jednostavnim receptima koje svako može lako da pripremi, a njegovi specijaliteti su uprkos...

Svakog trećeg dana u Nemačkoj, jednu ženu ubije njen sadašnji ili bivši partner.

 Na Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama, 25. Novembra, zgrade u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji osvijetljene su narančastom bojom.

Recent Comments