Sunday, July 25, 2021
HomeZanimljivostLegendarna Pipika za kojom je Juga ludjela i danas izgleda nestvarno

Legendarna Pipika za kojom je Juga ludjela i danas izgleda nestvarno

Kada je početkom osamdesetih snimljena čuvena reklama za gazirano piće “Pipi”, svi muškarci u Jugoslaviji su maštali o seksepilnoj Ani Saso koja je u providnoj majici izronila iz mora i “ušla u legendu”.

Nedugo poslije reklame kojom je osvojila tadašnju Jugoslaviju, ljepotica iz Splita se na izboru za Miss svijeta koje je održano u Londonu odlično plasirala i zauzela mjesto u prvih 15.

Međutim, iako nije ostvarila zavidnu karijeru fotomodela i povukla se iz javnosti, čuvena Pipika i poslije toliko godina izgleda jednako dobro kao i u periodu kada je snimila čuvenu reklamu.

Ove godine ona je napunila 57 godina, a njeno tijelo je prava praćka što ona često ističe fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Za svoju perfektnu figuru zadužena je i njena posvećenost i naporni treninzi, a iako se čini da iz teretane ne izlazi, posjećuje je samo tri puta nedjeljno i uz to dodatno rekreativno trči, prenosi “Telegraf.rs”.

Izgleda njegovano, ali svom izgledu ne posvećuje mnogo pažnje. Kako ona tvrdi od svih salona i tretmana koje žene znaju da posjećuju, Ana redovno ide samo u frizerski.

Iako joj se poslije uspješnog početka osamdesetih smiješila svjetska karijera modela, Ana je od toga odustala jer se njenom tadašnjem dečku to nije svidjelo.

Manekenka je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi “porše” u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je prije par godina u saobraćajnoj nesreći.

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik navodno je besramno varao i šetao mlade djevojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dvije godine poslije razvoda Franceski je uhapšen jer su se, kako su pisali hrvatski mediji, u njegovom stanu djevojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Iako je iza sebe imala dva neuspješna braka, lijepa Splićanka je danas u srećnoj vezi sa hirurgom Hrvojem Tomasovićem. Upoznali su se prije 15 godina kada je ona zbog zdravstvenih problema došla na pregled.

Između njih se zatim rodila i velika ljubav, a prije nekih desetak godina čak su i prekidali svoju vezu, međutim, ubrzo su hvatili da ne mogu jedno bez drugog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular