Thursday, July 29, 2021
HomeShowbizLatino bomba "kida" vrelim oblinama, ali pod suncem se vidi da nije...

Latino bomba “kida” vrelim oblinama, ali pod suncem se vidi da nije sve tako savršeno i “ispeglano”

Meksička glumica Ejza Gonzales (31) je uslikana dok je izlazila iz teretane u Los Anđelesu, a tom prilikom je pokazala svoju savršenu figuru.

Naime, lepa Ejza se pobrinula da svi pogledi budu upereni ka njoj kada je prošetala od teretane do automobila u sivom kratkom šortsu i beloj majici, a tom prilikom je u prvi plan došla njena poveća guza, kao i linija u obliku “peščanog sata”.

Međutim, kada se glumica okrenula, pod sunčevim zracima se videlo da ona ipak ima celulit na butinama, što nije ni previše čudno, s ozbirom da je većina žena tokom zime sklona stvaranju “narandžine kore”.

Na licu je nosila plavu zaštitnu masku kako bi se sačuvala od korona virusa, dok je u ruci nosila kafu za poneti.

Ejza je na našim prostorima najpoznatija po glavnoj ulozi u meksičkoj sapunici pod nazivom „Lola“, a od tad je značajno promenila izgled.

Operisala je nos, podigla kapke i povećala usne, a spekuliše se i o brojnim drugim “sitnijim” zahvatima. Kako Ejza, koju na Instagramu prati više od 6,6 miliona ljudi, danas izgleda pogledajte u galeriji ispod.

Pogled na njeno lice dovoljan je da biste uvideli da je štošta promenila, ali ona o tome ne govori. Danas je važno to što je popularna, tražena i što važi za jednu oid najlepših žena na svetu. Iako je “urađena”, Ejza ne izgleda izveštačeno, ili joj samo mlade godine još uvek idu na ruku.Ona je u pomenutoj seriji, koja je sa emitovanjem počela 2007. godine, imala 17 godina i izgledala je dosta drugačije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular