Saturday, May 8, 2021
HomeOsa newsStrane vestiKraljica u nezamislivoj haljini

Kraljica u nezamislivoj haljini

Španska kraljevska porodica prisustvovala je u Ovijedu čuvenoj dodeli Nagrada princeze od Asturije.

Princeza Leonor, odnosno prestolonaslednica i princeza od Asturije, i njena sestra princeza Sofija ponovo su ukrale svu pažnju javnosti, ali će se modni portali nesumnjivo još dugo baviti izdanjem njihove majke kraljice Leticije.

Članovi španske kraljevske porodice najpre su se sastali s osvajačima ovog priznanja, odnosno sa osobama i organizacijama koje su proteklih 12 meseci ostvarili značajne uspehe na raznim poljima. Za ovu priliku kraljica Leticija odabrala je teget midi haljinu s floralnim motivima s potpisom Karoline Herere, koju smo već videli u martu 2019. Prelepo i u njenom stilu!

Ipak, pravu modnu poslasticu i iznenađenje spremila je svečanu dodelu nagrada koja je održana u „Hotelu de la Rekonkvista“.

Španska kraljica je, naime, sve ostavila bez daha pojavivši se u elegantnoj haljini koja prati liniju tela, ali nije uska i seže nešto ispod kolena, prenosi Glossy.

U pitanju je navy model brenda Delpozo koji je sečen ispod grudi, na desnom ramenu je ukrašen masivnom tkaninom u obliku cveta, dok je levo rame – golo!

Ovaj nesvakidašnji izbor za jednu kraljicu Leticija je upotpunila salonkama i pismo tašnom, a što se tiče frizure odabrala je nizak rep i kosu podeljenu sa strane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments