Tuesday, June 22, 2021
HomeArhivaKoviljka Skrobonja BB glow koncept lepote

Koviljka Skrobonja BB glow koncept lepote

Dama koja je rođena i živi u Berlinu, rodom iz Prijepolja, ali čitavu deceniju provela na relaciji Berlin-Beograd-Prijepolje, dugo je istraživala fenomen ’’balkanske lepote’’ kao i činjenicu da su naše žene, i pored teških uslova u kojima se na ovim prostorima živi, i dalje medju najlepšim i najnegovanijim ne samo u Evropi, već i u celom svetu.

Kada vidite jednu vrhunsku lepoticu, našminkanu, isfeniranu, i od glave do pete ’’skockanu’’, kako šeta ulicama Berlina, Beča ili neke evropske metropole, velika verovatnoća će biti da je ta lepotica, ako ne iz Rusije, a onda iz neke od država EX Jugoslavije.

Kako je naša poštovana sagovornica ovaj fenomen jako rano uočila, a i sama je, završivši kozmetičku školu u Berlinu i radivši u industriji lepote za prestižne kuće poput Chanel-a, Dior-a, Laure Mercier i drugih, lepo ’’ispekla’’ svoj zanat, odlučila je da svoje nepresušno umeće i tajne koje je u poslu naučila, nesebično podeli i pruži našim ženama. Tako je nastala ideja za BB Glow tretman u nezi kože.

Ideja za BB Glow je nastala kao posledica stalne potrebe za inovacijama u službi lepote. Naše devojke su jako zainteresovane za sve što se na tu temu dešava na svetskom nivou, i prava je šteta ne pružiti im mogućnost da tako nešto postoji i u Beogradu. Moj prijatelj, a sada i kolega (jer radimo zajedno u sklopu salona ’’Beauty Concept Store’’ u hotelu Hyatt u Beogradu) čuveni beogradski frizer Stevan Radivojević, bio mi je velika podrška na samom početku kada sam tražila šta bi to bilo ono ’’nešto’’ što je potrebno našim ženama, a čega još uvek nema na tržištu Balkana. Ohrabrio me je da se osmelim na ovaj potez, ali me i povezao sa divnom Anastasijom Ražnatović koja je postala i zaštitno lice mog brenda, kojim je ona prezadovoljna, kao i mi njome. Zaista sam mu jako zahvalna na svemu što je učinio za mene i bezrezervnoj podršci  koju mi pruža.

Ono što bih još naglasila jeste to da je BB Glow jedan izuzetno prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednečen ten. Na potpuno bezbolan i neškodljiv način uklanja sve fleke i nepravilnosti, a efekat tretmana je gotovo trenutan. Na svetskom tržistu postoji već deset godina, a kod nas je sada prvi put dostupan, kaže Koviljka koja je svakako sagovornica od koje možete saznati mnogo toga, a tiče se lepote. Mladi i lepi ljudi poput nje uvek su inspiracija za naš magazin jer su pokretačka snaga društva, koja ulaže energiju u produktivnost i lepotu, a takvi pojedinci su uvek rado vodjeni na stranama ‘’Orange Star’’-a.

 

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments