Saturday, May 8, 2021
HomeShowbizKonačno OTKRIVEN RAZLOG zašto je Britni Spirs OBRIJALA GLAVU pre 13 godina!

Konačno OTKRIVEN RAZLOG zašto je Britni Spirs OBRIJALA GLAVU pre 13 godina!

Dokumentarni film pod nazivom „Kadriranje Britney Spears” govori o karijeri, privatnim i ljubavnim usponima i padovima velike američke zvezde Britni Spirs koja se godinama unazad bori za promenu staratelja, a kao jedan od glavnih negativaca pojavljuju se njen otac i bivši momak, pevač Džastin Timberlejk.
Pre više od 13 godina, Britni je na vrhuncu karijere doživela nervni slom kada je sebi ošišala kosu do glave, a sada nakon više od decenije otkriven i razlog njenog rastrojstva.

Britni se 2007. godine pojavila pred kućom svog bivšeg supruga Kevina Federlajna želeži da vidi svoje sinove Šona i Džejdena, a kako joj Kevin to nije dopustio, uputila se do najbližeg frizerskog salona i zamolila frizerku da joj pred više od 70 okupljenih paparaca obrije glavu.

Frizerka je na sve načine pokušala da je odgovori od te ideje, ali bezuspešno. Pevačica je čim joj je frizerka okrenula leđa uzela makaze u ruke i sama sebi obrijala glavu.

Imala je dvojicu telohranitelja koji je trebalo da paze da je paparaci ne fotografišu, ali jedan od njih je stalno podizao roletne – rekla je frizerka u dokumentarcu „Britney Spears – Breaking Point” 2019. godine.

– Najtužniji u celoj priči je bio njen izraz lica kada je shvatila šta je učinila – dodala je frizerka.

Prema dokumentarcu, Britni odbija da nastupa sve dok njen otac ima starateljstvo nad njom i koji upravlja celokupnom njenom imovinom sve od 2008. godine zbog pevačicinog lošeg psihičkog stanja. Njeni obožavatelji su pokrenuli pokret na društvenim mrežama kojim se bore da se Britni „oslobodi” svog oca.

S druge strane, kao jedan od negativaca u dokumentarnom filmu pojavljuje se i njen bivši dečko Džastin Timberlejk. U dokumentarcu se spominje i njen raskid s Timberlejkom nakon kog je on zapravo postao zvezda. Tačnije, njeni fanovi tvrde, nakon samo jedne pesme.

Džastin je 2002. godine izbacio hit „Cry Me a River ”, pesmu za koju su svi zaključili da govori o tome kako je Britni prevarila Džastina, a glumica u spotu veoma je podsećala na Britni.

– On je taj spot iskoristio kao oružje da bi nju optužio za propast njihove veze – rekli su fanovi, a zatim se Džastin javno izvinio rekavši da je tek kasnije shvatio koliko je izneverio osobe do kojih mu je stalo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments