Wednesday, July 28, 2021
HomeShowbizKomšije Miroslava Ilića razvezale jezik, kažu da ne žele da ga sretnu

Komšije Miroslava Ilića razvezale jezik, kažu da ne žele da ga sretnu

O Slavuju iz Mrčajevaca komšije imaju oprečna mišljenja, od onih koji ga hvale na sav glas do onih kojima nije po volji.

Na opštini Palilula, u naselju gde živi pevač Miroslav Ilić, komšiluk je raznolik, pa tako i mišljenja o poznatom pevaču. Njegovu muziku uglavnom vole i skidaju mu kapu za sve što je uradio, ali ga privatno malo hvale, malo kude. Za razliku od njega, o njegovoj supruzi Gordani nemaju tako lepo mišljenje.

– On ume da bude različitog raspoloženja, ako je veseo, znate da će stati i popričati sa vama, osmehnuti se i našaliti, ako je namršten, bolje da mu se i ne javljate. S druge strane, njegova žena je uvek drska, kao da je ona zvezda, a ne on – kaže komšija kojeg smo zatekli po povratku sa pijace.

Prvi komšija o Miroslavu 

– O Miroslavu najbolje govori dugogodišnja karijera, ne bih dalje komentarisao – bio je štur u odgovoru.

U blizini Ilićeve zgrade je i tezga sa cvećem i povrćem, a prodavac čija je mušterija Miroslav dugi niz godina, bio je posebno raspoložen za razgovor.

– Miroslav je lake ruke i uvek ostavi bakšiš. Miroslav je uvek nasmejan i dobro raspoložen. Viđamo ga i sa suprugom, često zajedno idu u nabavku – kaže prodavac.

Komšije ističu da pevač uglavnom ovde boravi tokom jeseni i zime, dok je čim grane sunce u rodnim Mrčajevcima. Da nemaju svi lepo mišljenje o pevaču, otkrio je komšija iz obližnjeg ulaza.

– Ne volim da sretnem ni njega, ni onu njegovu namrgođenu suprugu. On se još katkad javi, a ona nikad. Uglavnom su tmurni, face skamenjene. Moje mišljenje o njima je da su nekulturni, a drugi nek misle šta hoće – pomalo ljutito je rekao stariji gospodin.

Kasirke iz marketa gde Miroslav često odlazi 

– Ovde se ne ponaša nadmeno, kao i svaki drugi kupac je.

Starija dama koja je stajala u redu za kasu i načula je razgovor, umešala se i otkrila nam da pevača dugo nije srela, ali da je pre tačno tri godine sa njim zajedno bila u redu za poštu i da ju je Miroslav prijatno iznenadio jer joj je ustupio mesto.

Gordana besna

U međuvremenu, put nam je presekla Ilićeva supruga Gordana.

– Čujem po kraju da se raspitujete za mene i mog supruga, da pitate za naše zdravlje i evo ja vam sad kažem da smo odličnog zdravlja i dobro – besno je poručila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular