Saturday, May 8, 2021
HomeArhivaKo je najlepši muškarac na svetu

Ko je najlepši muškarac na svetu

Zahvaljujući takozvanoj metodi pod nazivom “Zlatni rez” ili ” Zlatni presek” koju su još tokom antičkih vremena ustanovili stari Grci, ali i umetnici i arhitekte tokom perioda renesanse – ne bi li im pomogao da stvore delo zadovoljavajućih estetskih normi, i danas imamo metodu kojom se zaista može izmeriti koliko je neko lep.

Zapravo, ovom metodom izračunava se stepen nečije lepote i koliko se on uklapa u standard zasnovan na Zlatnom rezu.

Ovim matematičkim proračunom hirurg Julian De Silva, koji vodi kliniku za estetsku hirurgiju u Londonu, došao je do zavidnih brojki kada je u pitanju struktura lica Roberta Pattinsona.

33-godišji glumac po proračunu Zlatnog reza poseduje zavidnih 92.15 odsto savršenih mera lica.

Dakle, sve one devojčice koje su pre desetak godina bile zaluđene serijalom Twilight Saga i smrtno zaljubljne u vampira Edwarda Cullena, čiji lik tumači upravo Pattinson, možda i nisu bile tako blesave?

Pogotovo ukoliko uzmemo u obzir, da je Robert Pattinson novi Batman, kao i da se pojavljuje u čitavom nizu Dior reklama, vrlo senzualnih reklama – moramo dodati.

Odmah iza lepog Roberta, tu je i još jedan lepotan, ali već uveliko poznat kao super heroj i to Superman, a sada i kao zvanično super lep – Henry Cavill.

Henry Cavill, koga možemo ovih dana da gledamo u popularnom ostvarenju The Witcher, prati Pattinsona u korak, sa 91.64 procenta.

Potom slede Bradley Cooper sa 91.08, Brad Pitt sa 90.51, a na petom mestu je George Clooney, čije lice poseduje 89.91 procenta lepote po merama Zlatnog reza.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments