Tuesday, November 24, 2020
Home Arhiva Ko je Doria Regland?

Ko je Doria Regland?

Doria Ragland, majka Meghan Markle, svoju je kćerku od njezine najranije dobi učila kako ne treba ništa raditi ukoliko za isto neće biti ‘nagrađena’, a njihov bliski odnos odavno je poznat celom svetu. Ali, Doria je u poslednje vreme postala izuzetno bliska i sa svojim zetom, Harryjem, koji je upravo u njoj pronašao majčinsku figuru, nešto za čime je žudio svih ovih godina otkako je u stravičnoj  nesreći izgubio majku, princezu Dianu.

“Upravo se njoj Harry okreće i traži savete. Ona je poput kraljice – nikada se ne žali niti ikada išta objašnjava. Opuštena je, a kad ljudi vide njezinu naušnicu u nosu i dreadlockse misle da je cool, ali, nemojte da vas zavara, nemojte je podceniti, jer ona je od čelika”, otkrio je izvor blizak Doriji Ragland i nastavio:

“Meghan joj je oduvek verovala u potpunosti, a sada je postala i oslonac Harryju koji je svoju majku izgubio vrlo rano. Doria je jako topla, neverovatno kuha i majčinski je tip, ali, s druge strane, nije neko ko traži i želi pažnju, a njena diskrecija Harryju je sve.”

Već se po fotografijama, na kojima u većini slučajeva šeta svoja dva psa, koje je spasila iz azila, dalo zaključiti kako ne voli da se oko nje izvodi pompa, kako uživa u toj svojoj privatnosti, ne dopuštajući da iko nepozvan uđe u njen život.

Doria je oduvek bila nekoko najviše od svega voli privatnost, a to joj je potrebno sada više nego ikada. Ipak, kćerka joj je najvažnija na svetu, a to je dokazala nebrojeno puta, naročito otkako je Meghan Markle ‘stupila na scenu’ kao nova devojka princa Harrryja, potom zaručnica i na kraju supruga.

Doria Ragland uz svoju je kćerku bez pogovora, a posebno poslednjih sedmica većinu vremena provodi s njom i malenim Archijem u Kanadi. Kada i nisu zajedno fizički, tu je za njih putem telefona. Pa upravo je ona provela i prvih šest sedmica uz Meghan i Harryja kada se rodio maleni Archie, kako bi se čim lakše prilagodili u novu ulogu, onu roditelja.

S njima je provela Dan zahvalnosti, potom i Božić i sve to u luksuznoj 11 miliona funti vrednoj vili na otoku Vancouveru, gde poslednjih meseci žive Meghan i Harry s Archijem. Izvor blizak njoj tvrdi kako sve upućuje na to da je upravo ona bila najvažnija u deljenju saveta u celoj drami, otkako su doneli životnu odluku i napustili kraljevsku porodicu.

‘Kada su Meghan i Harry najavili da napuštaju sve i da će od sada biti financijski nezavisni, to se dojmilo i Dorije. Biti financijski nezavisan za nju je jedna od najvažnijih stvari, a upravo od nje tražili su savete kako da sve bezbolnije prođe’, otkrio je izvor.

U ovom trenutku, Meghan i Harry sami su u Kanadi, pokušavajući dogovoriti svoj prvi televizijski intervju otkako su napustili kraljevsku porodicu, s jednom od najvećih američkih televizijskih kuća, za to vrijeme Doria je ponovno u Los Angelesu, gde i živi, i bez puno pompe obavlja svakodnevne zadatke.

 

- Advertisment -

Most Popular

Ostavila sve u čudu: Najlepša žena na svetu neprepoznatljiva u ovom izdanju! (FOTO)

Iako smo navikli da je vidimo na značajnim dešavanjima vidimo u tip top izdanjima, američka manekenka Bela Hadid u...

Princ Hari i Megan više nemaju gde da se vrate: Evo ko se uselio u njihovu rezidenciju u Londonu!

Kada bi princ Hari i Megan Markl poželeli da se vrate u London, bar na kratko, trebalo bi da potraže novi dom za svoju tročlanu porodicu. Naime,...

Najlepši pokloni za praznike

Božićni praznici su pred vratima i ovo neće biti Božić kakvog ga pamtimo unazad sto godina. Ovaj Božić će biti sasvim drugačiji....

Chupa bend

Satirom i parodijom u borbi protiv anomalija u društvu

Recent Comments