Sunday, July 25, 2021
HomeLifestyleFilmKim Cattrall otkrila kad je odlučila da neće imati decu: Mislila sam...

Kim Cattrall otkrila kad je odlučila da neće imati decu: Mislila sam na svoje dobro

KIM CATTRALL otkrila je da je kao 41-godišnjakinja donela odluku da neće imati decu. Odlučila je to dok je još glumila u seriji Seks i grad.

“Bilo je to 1998. godine i ja sam se praktički trebala pretvoriti u naučni eksperiment… Moj partner i ja morali bismo se seksati u tačno određeno vreme… Jednostavno nije bilo šanse da to izvedem, a da ostanem zdrava, u dobrom emocionalnom i fizičkom stanju i još da radim 19 sati dnevno”, rekla je danas 64-godišnja glumica u jednom podcastu.

“Uz to sam imala 41 godinu. I zaključila sam da moram doneti odluku za svoje dobro. Volim raditi, moj posao mi je putovnica za nezavisnost, slobodu i obrazovanje… Dakle, pomisao na to u mojim 40-ima, gde se uz to količina scenarija napisanih za mene i više nego prepolovila jer me više nisu smatrali mladom damom… Moje uloge preuzimale su sve mlađe i mlađe žene”, objasnila je Kim.

“Danas je sjajno to što se pišu mnoge uloge i za žene u šezdesetim godinama života. Ali u to vreme prikazivanje serije poput Seksa i grada, koja to nije bila na samom početku, ali je tad postajala veoma feministički orijentisana, posebno kad je bila reč o mom liku… Promislila sam i zaključila da ne znam mogu li to učiniti, mislim, mogli smo napraviti sve što nam lečnik naredi, a opet ne uspeti. Mogli smo učiniti sve to od slova do slova, a da ja svejedno ne uspem ostati trudna. I tako sam razmišljala o svojoj dobrobiti i zaključila da ću pronaći drugi način da se ostvarim kao roditelj”, rekla je.

“Mislim da je to bio trenutak kada sam odlučila da neću imati decu”, zaključila je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular