Saturday, December 5, 2020
Home Osa news KELLY FAMILY U HOLANDIJI

KELLY FAMILY U HOLANDIJI

Proslo  je 14st godina od poslednjeg gostovanja u Holandiji,ove predivne popularne FAMILIE. Juce je posle godinu dana duge konsultacije,naizad potpisan ugovor o novom gostovanju populane grupe, gde ce na muzikalan nacin u Holnadskom gradu Russum,20. Oktobra, podijum zadrmati 6 clanova KELLY FAMILY. Kako sa lica mesta ORANGE STAR saznaje, za sada su tri clana grupe ili bolje receno porodice,svojoj sestri Katy Kelly,koja je  u ime KELY’s,vrsila ugovorne sporazume,dali stopostonu potvrdu da zele ucestvovati na koncertu. Medju njima  je: Patricia, Paul i John,vrse se pregovori sa ostalim clanovima,jer su Kelly’s razilazivsi se iz grupe,krenuli kao solisti da rade,pa po tom pitanju ima svako sovj menadzment,sa kojima se mora obaviti dogovori. Kako saznajemo od veceg broja obozavaoca,jos uvek je natrazeniji: Pady Kelly,za koga je vrlo diskutabilno da li ce se pojaviti u grupi,posto se upravo nalazi na sopstvenoj turneji po Nemackoj.Posle Paddy-a,trazen je Angelo i njegova sestra Mayte,za koju mozemo dobro predpsotaviti da ce uzvratiti jednim pozitivnim odgovorom.

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments