Saturday, December 5, 2020
Home Osa news KAZE SE:SLOZNA BRACA DVORE GRADE,NESLOZNA I KOLIBU KVARE

KAZE SE:SLOZNA BRACA DVORE GRADE,NESLOZNA I KOLIBU KVARE

tako glasi stara poslovica,ali kod brace Alamah,samo sloga vlada,pa nije ni cudo,sto iza sebe poseduju imperiju muzicke industrije Libana.  Regheb Alamah,pevac sa visokim odlikovanjem, platinastih medalja,kojima su zigosani njegovi hitovi na muzickoj sceni sirom Arabije,zahvaljuje svom bratu: Khodr Alamah,koji vodi menadzment za njegovu karijeru. Pored toga,Khodr Alamah je osnivac CEO Backstage Produkcije,kojom se bavi od 1999. Svoju psolovnu filozofiju,jako dobro je  ulozio u svrhe poslovanja sa najajcima,pa i sa najmocnijim poput: Samsug,Mercedes Benz, Persol,Malejzijsko Ministarstvo za turizam,kao i Lou Loua projekat u Katar-u. Sa hitom svoga brata Regheba “Ba’sha’ak”,dostize i platinsku certifikaciju u produkciji: Virgin Megastrores Dubai. Uspeh do neba!,reklo bi se a mi iz  svega samo mozemo zakjljuciti,kako naslov ove price kaze, SLOGA KUCU GRADI,nazalost,danas mnogima nepoznat pojam.

- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments