Friday, June 18, 2021
HomeShowbizKarleuša blokirala Mariju zbog Vanje! Ona je u svojoj objavi tek punoletnu...

Karleuša blokirala Mariju zbog Vanje! Ona je u svojoj objavi tek punoletnu devojčicu nazvala k…nom

Prijateljstvo između Marije Šerifović i jedne od članica žirija Zvezda Granda puklo je pošto se pevačica oglasila povodom slučaja Vanje Knežević koja je diskvalifikovana iz daljeg takmičenja.Naime, Marija se obratila javnosti povodom slučaja koji je privukao veliku pažnju javnosti i poručila da su svi preterali.

– Ja imam samo jednu stvar da kažem. Dakle, meni se čini da su svi preterali. Meni se čini da je moja koleginica ovo shvatila previše lično, da je njena rekcija bila, neću reci ishitrena, jer ona vrlo dobro zna šta radi i to radi vrlo svesno. Smatram da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj jer im se na početku svake emisije i kaže: “Deco, vodite računa šta kačite, nemojte da se prepucavate sa žirijem jer to zaista i nema smisla, tako da to nije okej” – rekla je Marija.Očigledno je da se njena koleginica iz žirija, s kojom je do skoro bila gotovo nerazdvojna, pa su dosta vremena provodile zajedno, ipak ne slaže sa njenim mišljenjem i da ju je njen postupak naljutio. Zbog toga ju je, odmah nakon obraćanja putem Instagrama, sa iste društvene mreže izbrisala i blokirala.To i ne čudi, jer je u pevačicinom stilu da svakoga ko ne deli njeno mišljenje i uputi joj konstruktvinu kritiku, odmah blokira. Prethodnih dana mnoge javne ličnosti, ali i blogeri koji su podržali Vanju, dobili su “blok” od pomenute pevačice. Jelena je pak pravila grešku za greškom. Jedna od njih je bila i to što je na Instagramu izvređala sve one koji su stali na Vanjinu stranu. Ona je u svojoj objavi tek punoletnu devojčicu nazvala k…nom.

Vanja Knežević
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Potom se ponovoa oglasila na svom profilu, ali ovaj put post se odnosi na Mariju

“Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama dodatno je opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga. Dodaću, Marija koja je koristila mnogo gore reči od “obukla se kao tetka” prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija”, napisala je pevačica.

Marija Serifovic, Vanja Knezevic
FOTO: PRINTSCREEN/ZVEZDE GRANDA

“Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude “pshičko zlostavljanje”, već deo našeg posla kao žirija. Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao tortutu, ne treba da se bavi show biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkciju koja je jasno osudila celu ovu farsu, biću još jača”.

Društvene Mreže
FOTO: PRINSTCREEN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments